Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Asistenţă juridică la sediul PNL Alba pentru pensionarii care vor să îşi recupereze banii de la stat

Publicat

Liberalii din Alba sunt pregătiţi să meargă din nou în instanţă pentru a ajuta pensionarii care vor să-şi recupereze pensiile de la stat. Deputatul Călin Potor transmite într-un comunicat de presă că, începând din 3 mai, cei interesaţi vor primi asistenţă juridică gratuită la sediul PNL Alba de pe strada Zorilor nr. 28.

Pensionarii pot obţine relaţii la numerele de telefon: 0258.810911 şi 0258.831557. „Am solicitat în mod public, noi, cei doi parlamentari liberali de Alba, Teodor Atanasiu și Călin Potor, ca statul să intervină și să le dea înapoi oamenilor banii reținuți ilegal. Pensionarii nu sunt de vină că funcționarii incompetenți ai unei guvernări corupte nu știu să citească legile și să le aplice. Că nu știu calcula corect CAS-ul care trebuia reținut fiecărui pensionar.

Am promis că îi vom ajuta pe acești pensionari nedreptățiți de statul roman și o vom face. Așa cum am procedat și în cazul celor cu grupe de muncă. Îi vom sprijini din punct de vedere juridic pe pensionari pentru a-și recupera banii, iar statul va trebui să plătească inclusiv penalitățile de rigoare. La nivelul județului Alba vorbim de peste 40 de mii de persoane cărora li s-a luat, fără voia lor, nu mai puțin de 20 de milioane de euro”, a transmis Călin Potor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax