Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Asistenţă pentru 59 de persoane, din cauza frigului, în Alba, de săptămâna trecută. Condiţii de iarnă pe toate drumurile din judeţ

Publicat

Vineri şi sâmbătă până la amiază, încă 3 persoane din judeţul Alba au primit sprijin din partea personalului MAI şi Ambulanţă, din cauza temperaturilor scăzute, numărul total al persoanelor asistate în perioada 28 ianuarie – 4 februarie ajungând la 59. În ultimele 24 de ore, în judeţul Alba au fost înregistrate temperaturi minime între -10,3 grade Celsius la Roşia Montană  şi -6,5 grade Celsius la Alba Iulia.

Stratul de zăpadă măsura, la Arieşeni, 77 cm, la Scărişoara 48 cm, la Albac şi Vadu Moţilor 36 cm, iar la Alba Iulia (Bărăbanţ) 3,4 cm.

Patrulele Ministerului Administraţiei şi Internelor împreună cu personalul Serviciului Judeţean de Ambulanţă au depistat în ultimele 24 de ore la nivelul unităţilor administrativ teritoriale, 3 persoane cu nevoi, care puteau fi puse în pericol de temperaturile scăzute. Acestea au fost transportate la Centrul de Primiri Urgenţe Cugir (2 cazuri) şi Unitatea de Primiri Urgenţe Alba (1 caz).

În total, în perioada 28.01. – 04.02.2012, au fost înregistrate la nivelul judeţului Alba 59 cazuri sociale sau de persoane cu hipotermie cărora li s-a asigurat asistenţă medicală specializată sau un adăpost temporar pe toată perioada geroasă.

Nu au fost raportate, până sâmbătă, în jurul amiezei, situaţii de avarie în ceea ce priveşte alimentarea cu utilităţi (apă, gaz şi energie electrică) a consumatorilor din judeţul Alba.

S-a acţionat cu 59 de utilaje de deszăpezire, care au împrăştiat 82 tone de nisip şi sare, pe majoritatea drumurilor naţionale şi judeţene, unde se circula, în continuare, în condiţii de iarnă. Nu erau drumuri blocate sau localităţi izolate din cauza fenomenelor meteorologice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax