Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Asistenţii persoanelor cu handicap nu vor fi disponibilizaţi, la Alba Iulia şi Blaj

Publicat

Asistenţii persoanelor cu handicap, aflaţi în subordinea Primăriei municipiului Alba Iulia nu vor fi disponibilizaţi, a declarat, vineri, primarul Mircea Hava. Acesta a precizat că se vor încadra în buget, deoarece este flexibil şi se vor găsi soluţii pentru plata salariilor asistenţilor personali, până la sfârşitul anului. „Nu pot să dau afară 180 de necăjiţi, mai bine îi dau pe toţi afară din primărie (..)!”, a spus edilul şef.

Reamintim că în şedinţa de consiliu local din luna ianuarie se punea problema trimiterii în şomaj a peste 140 de asistenţi ai persoanelor cu handicap, din cauza bugetului insuficient pe anul 2011 în ceea ce priveşte cheltuielile de personal, urmând ca soluţia la această problemă să fie găsită până la sfârşitul acestei luni.

Nici la Blaj nu vor mai fi concediaţi asistenţii personali, Mircea Hava precizând că a avut o discuţie cu primarul Valentin Rotaru, care a spus că se va încadra în bugetul de cheltuieli cu salariile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax