Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Asociația SM Speromax Alba concurează la Gala Medica 2012. Votaţi-i până duminică

Publicat

Asociația SM Speromax Alba concurează la Gala Medica, organizată de Colegiul Medicilor cu intenția de a aduce în lumină organizații, instituții, oameni activi în domeniul medical. Asociația albaiuliană participă la categoria “Proiectul unei asociații de pacienți cu cea mai mare adresabilitate”, cu proiectul “Creşterea calităţii vieţii în rândul persoanelor afectate de Scleroză Multiplă”. Acesta vizează înfiinţarea unui Centru de consiliere a persoanelor diagnosticate cu Scleroză Mutiplă şi a familiilor acestora. SM Speromax Alba se află pe locul I în competiție, iar rezultatul final va fi afișat duminică.

În urma proiectului “Creşterea calităţii vieţii în rândul persoanelor afectate de Scleroză Multiplă”, s-au înregistrat următoarele rezultate: creşterea cu 30% a accesului la informaţii dedicate bolii, creşterea cu 20% a capacităţii pacienţilor care se pot deplasa din Alba Iulia şi de a utiliza calculatorul. Alte rezultate sunt scăderea cu 70% a timpului de aşteptare şi procesare a documentelor personale privind boala şi gradul de handicap implicat.

Proiectul a durat 18 luni şi a vizat membrii asociaţiei Speromax Alba, bolnavi de Scleroză Multiplă şi familiile acestora, în total 103 persoane. Asociaţia SM Speromax Alba este în procesul de acreditare ca şi furnizor privat de servicii sociale pe servicii primare în speţă Servicii de Informare şi Consiliere.

Asociaţia SM Speromax Alba concurează la acestă competiție alături de mai multe asociaţii din ţară care au ca scop informarea şi conştientizarea asupra diferitelor afecţiunilor precum: diabet, HIV, hemofilie şi altele.

Până în acest moment, asociaţia din Alba se situează în fruntea clasamentului iar rezultatul final se va stabili în data de 10 iunie.

Pentru a vota Asociația SM Speromax Alba, daţi click aici.

Speromax

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. andrea cucu

    duminică, 10.06.2012 at 16:57

    frumoasa ijntalnire telicitari

    • ADRIANA POPA

      duminică, 13.01.2013 at 15:34

      BUNA regret ca nu sant din Alba deoarece si eu am sm si puteam sa ma altur voua,sanatate va doresc si succes in tot ce faceti

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax