Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Asociația Comunelor din România, Filiala Alba donează bani pentru ajutorarea victimelor din Colectiv

Publicat

asociatia comunelor Asociația Comunelor din România (ACoR), Filiala Alba a aprobat, în şedinţa Consiliului Director, donarea sumei de 5000 de lei pentru ajutorarea victimelor din clubul Colectiv.

Președintele Asociației Comunelor din România filiala Alba, primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian, a precizat că acțiunea este una la nivel național și fiecare filială din țară a ACoR va face același lucru.

„Nu puteam să rămânem nepăsători la tragedia ce a a avut loc în clubul Colectiv din București, care ne-a afectat pe toți într-o măsură mai mare sau mai mică. Ne gândim că în acel moment acolo puteau să fie copiii sau prietenii noștri. În astfel de situații trebuie să fim solidari, să ne mobilizăm și să facem tot ce ne stă în măsură ca să-i ajutăm pe semenii noștri aflați în dificultate.

Împreună cu colegii din ACoR filala Alba suntem alături de cei care și-au pierdut persoane dragi în urma acestei tragedii și ne rugăm pentru cei care luptă pentru viață pe paturile de spital. Am luat decizia, în cadrul Consiliului Director al ACoR Alba, să donăm 5.000 de lei pentru victimele acestei tragedii, gest care va fi urmat de toate filiale din țară ale asociației” a declarat președintele ACoR Alba, primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian.

În 30 octombrie în urma unui incendiu ce a avut loc în clubul Colectiv din București au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În 12 zile de la tragedie au decedat alte 25 de persoane, numărul victimelor ajungând joi, 12 noiembrie, la 51. Peste 100 de persoane au care fost rănite sunt internate în spitale din București, dar și în străinătate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax