Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia cere prelungirea contractului de parteneriat cu Primăria pentru Centrul Social de Urgență Alba

Publicat

persoane fara adapost cantina

centrul social de urgenta alba iulia, adapost pentru oamenii strazii Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia solicită primăriei prelungirea unui contract de parteneriat care prevede alocarea unor sume de bani pentru persoanele aflate în Centrul Social de Urgență Alba.

În luna martie a acestui an, consilierii locali ai muncipiului Alba Iulia au aprobat finanțarea pentru o perioadă de șase luni, până în luna septembrie, a Centrului Social de Urgență Alba și acordarea din bugetul local al sumei de 354 de lei pe lună pentru 42 de beneficiari din centru.

Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia solicită primăriei prelungirea acordului de parteneriat în aceleași condiții până în data de 31 octombrie, în vederea finalizării demersurilor de licențiere a Adăpostului de noapte și a catinei sociale.

În Centrul Social de Urgență Alba Primesc servicii 50 de persoane aflate în diferite situații precum lipsa locuință, persoane care au efectuat o pedeapsă privată de libertate, tineri care au ieșit din sistemul de protecție socială a copiilor.

Proiectul va fi supus la vot în şedinţa Consiliului Local din data de 22 septembrie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax