Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Hospice Eliana va începe construcția primei unități private cu paturi de îngrijiri paliative din Alba, Casa Mângâierii

Publicat

Hospice Eliana va începe în curând construcția primei unități private cu paturi de îngrijiri paliative din județul Alba, denumită Casa Mângâierii.

Centrul va avea 14 paturi în care vor putea fi ajutați pacienții oncologigi.

”Și tu poți fi parte, alături de atât de mulți alții, la ridicarea zidurilor, la mobilarea saloanelor, la căldura cu care îi vom înconjura pe fiecare din cei care ne vor călca pragul – donează, vino și vezi cu ce poți ajuta” au transmis reprezentanții asociației.

Un eveniment al asociației a avut loc în urmă cu câteva zile.

”Împărtășim cu voi bucuria de a fi găzduit primul eveniment de acest fel al Hospice Eliana, în compania prețioasă a unor bijuterii unicat de excepție – făcute cadou de minunata Victoria Geutskens, și scoase spre vânzare în beneficiul Hospice Eliana, și a muzicii – câteva piese internaționale și câteva colinde intonate într-un mod original și foarte armonios de Harmony of Sounds.

Mulțumim și pe această cale celor mulți care au fost alături de noi de-a lungul celor 6 ani de existență Hospice Eliana.

Seara a început cu căldură. Distinsa doamnă Lenica Bucur a moderat cu emoție și multă sensibilitate întregul eveniment.

Doamna doctor Ariana Roșiu a prezentat în câteva minute Darul Hospice Eliana – dar oferit comunității, pacienților, colegilor medici, asistenți medicali, asistenți sociali și altor profesioniști, dar cald oferit tuturor familiilor celor pe care am avut onoarea de a-i însoți – mai puțin sau mai mult timp, de-a lungul a 6 ani plini de aventuri, dar oferit autorităților în sprijinul cărora venim mereu – susținându-i în efortul de a dezvolta îngrijirile paliative și aici, în județul Alba” au transmis reprezentanții Asociației, într-un comunicat.

Seara a continuat cu un șir de mulțumiri aduse comunității, societății civile, instituțiilor publice, unor societăți comerciale, moment în care a luat cuvântul și primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian, având cuvinte alese pentru ceea ce facem, și îi mulțumim pentru susținerea de care ne-a făcut de fiecare dată parte” au mai transmis reprezentanții Hospice Eliana.

A urmat o prezentare extraordinară a doamnei Victoria Geutskens și a operelor ei de artă, oferită de Felicia Colda.

Hospice Eliana vine în sprijinul tuturor celor care se confruntă cu situaţii aparent fără ieşire, probleme sociale, financiare, de îngrijire medicală sau socială la domiciliu, aducând lumină şi bucurie în momente când tristeţea pare singura care le-a mai rămas.

Serviciile pe care le oferă sunt gratuite, costurile fiind suportate din activităţi caritabile, strângeri de fonduri, donaţii, sponsorizări şi alte acţiuni asemănătoare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax