Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Asociația „Maria Beatrice” pregăteşte un centru național pentru recuperarea copiilor cu dizabilități, în Alba Iulia. Firmele pot redirecționa 20% din impozitul pe profit

Publicat

1. Noul Centrul National Asociația „Maria Beatrice” pregăteşte un centru național în Alba Iulia, pentru recuperarea neuromotorie a copiilor cu dizabilități și reabilitarea post traumatică a celor accidentați. Cei interesaţi să sprijine iniţiativa sunt invitaţi să participe, iar firmele pot redirecționa 20% din impozitul pe profit până la sfârșitul anului.

Noul Centru Național „Maria Beatrice” va permite reabilitarea post traumatică pentru copii accidentați, reabilitarea neuromotorie pentru copii cu dizabilități temporare sau permanente din naștere sau dobândite, terapie asistată de animale, iar proiectul include realizarea unui „centru respiro” pentru părinții copiilor cu dizabilități, acces la învățământ ante-preșcolar și preșcolar pentru copii cu dizabilități şi dezvoltarea de noi terapii (cercetare).

Totodată, vor fi create noi locuri de muncă în Alba Iulia, pe domeniile kinetoterapie, hidro-kinetoterapie, masaj terapeutic, psiho-ergoterapie, logopedie, medicină recuperare fizică și balneologie, medicină neurologică, medicină ortopedică, asistență medicală specializată, asistență socială și administrative: juridic, financiar-contabil, personal auxiliar.

YouTube video

3. Harta localizare Noul Centrul National Locația noului centru va fi în Alba Iulia, pe strada Ana Aslan (zona Schit). Construcția va avea o suprafață de 4.000 mp și va dispune de 60 de locuri pentru municipiul Alba Iulia, 40 de locuri pentru județul Alba și 50 de locuri pentru pacienții din țară.

Pornind de la o situație personală, a fetiței Maria Beatrice, începând cu anul 2011, sprijiniți fiind de autorități, firme și persoane fizice, reprezentanții asociației au pus pus bazele Centrului „Maria Beatrice” din Alba Iulia, care la această dată asigură lunar recuperare neuromotorie pentru 30 de copii din Alba și 30 de copii din România.

Cei care doresc pot sprijini cofinanțarea construcției noului Centru Național „Maria Beatrice”.

Cont IBAN: RO 81 BRDE 010 SV 2608 57 80 100

Titular cont: Asociația non-guvernamentală Maria Beatrice

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax