Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Asociaţia Municipiilor, nemulţumită de lipsa de transparenţă în fundamentarea bugetului de stat pe 2016. Solicită consultări la Ministerul Finanţelor

Publicat

finante cod fiscal Asociația Municipiilor din România reclamă lipsa de transparență a Guvernului în fundamentarea și elaborarea bugetului de stat pe 2016. Transmite că a propus ministrului Finanțelor Publice, Anca Dragu, o întâlnire pe această temă.

„Asociația Municipiilor din România a transmis Guvernului, prim-ministrului Dacian Cioloș, vice-premierului și ministrului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice — Vasile Dîncu și ministrului Finanțelor Publice — Anca Dana Dragu solicitarea de a organiza o întâlnire pentru a discuta despre proiectul de buget pentru anul 2016. Totodată, AMR a expus și câteva probleme în convergență cu programul de guvernare propus, prezentând și soluții pentru depășirea acestora: alocarea resurselor financiare către administrația publică locală, profesionalizarea administrației publice locale și identificarea și eliminarea vulnerabilităților în absorbția fondurilor europene”, se arată într-un comunicat AMR.

Asociația Municipiilor din România include toate cele 103 municipii din țară, la care se adaugă sectoarele Bucureștiului. Asociația promovează și protejează interesele autorităților administrației publice locale în vederea asigurării bunei guvernări pentru cetățeni, se mai arată în comunicat.

sursa: agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax