Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Asociaţia Producătorilor de Produse Tradiţionale şi Ecologice Alba a aprobat colaborarea „Slow Food Alba Transilvania”

Publicat

Consiliul Judeţean Alba a găzduit, luni, Adunarea Generală a Asociației Producătorilor de Produse Tradiționale și Ecologice „Alba Transilvania”. Pe ordinea de zi a ședinței s-a aflat aprobarea programului de activități pentru anul în curs, precum și discutarea problemelor curente cu care membrii asociației se confruntă.

Un punct important al ședinței l-a constituit aprobarea colaborării cu Conviviumul Slow Food „Alba Transilvania”. Prin această colaborare se are în vedere promovarea unui stil de viață sănătos, în care alimentația bazată pe produse de calitate, cum sunt și produsele tradiționale, joacă un rol deosebit de important.

Asociația „Alba Transilvania” a fost înființată în luna septembrie a anului trecut, la inițiativa Consiliului Județean Alba, cu scopul de a sprijini producătorii de produse tradiționale din județ. Prin acțiunile asociației se are în vedere asigurarea calității produselor, promovarea acestora, precum și reprezentarea intereselor micilor producători de produse din județul Alba și promovarea acestora.

„Deși înființată doar de câteva luni, Asociația a reușit deja să deschidă un magazin de produse tradiționale la Alba Iulia – La Băcănie – în colaborare cu o altă asociație a cărei activitate este susținută de Consiliul județean Alba, Asociația crescătorilor de bovine.

Activitatea va continua, anul acesta, prin atragerea de noi membri, dar și prin campanii de atestare și de promovare a produselor tradiționale.

Alba este unul dintre județele prețuite pentru modul în care a știut să-și păstreze și să-și promoveze tradițiile, iar acest lucru va da un plus de valoare și produselor realizate aici de producătorii tradiționali”, a spus Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba, prezent la ședința Adunării Generale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax