Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Asociația SM Speromax Alba Iulia, în competiție la Premiile COPAC 2017. Candidează cu proiectul Sala de kinetoterapie

Publicat

speromaxAsociația SM Speromax Alba Iulia intră în competiția pentru Proiectul unei asociații de pacienți cu cel mai mare impact, la Premiile COPAC 2017. Cei care doresc să-i susțină o pot face până la data de 14 septembrie 2017, orele 12.00, cu un vot.

Cei care doresc că voteze o pot face AICI. De pe un IP se poate vota o singură dată la fiecare categorie! Dacă mai multe calculatoare, conectate în rețea, folosesc aceeași conexiune la Internet, împreună vor avea dreptul la un singur vot, la fiecare categorie. Dacă opțiunile de vot nu sunt disponibile pentru un anumit sondaj, înseamnă că cineva din rețeaua dvs. a votat deja pentru acel sondaj. Dacă întâmpinați această problemă, pentru a putea vota, vă rugăm să folosiți calculatorul personal de acasă sau să votați de pe telefonul mobil! Ne rezervăm dreptul de a verifica voturile!

Sala de kinetoterapie – Asociația SPEROMAX Alba

Proiectul s-a derulat pe durata unui an cu începere din noiembrie 2016 cu scopul de a oferi servicii unui număr de 165 de beneficiari – pacienți cu scleroză multiplă din județul Alba și a 80 de elevi de liceu din Alba Iulia, beneficiari ai serviciilor de recuperare și prevenire a atitudinilor cifo-scoliotice.

În cadrul proiectului au fost achiziționate echipamentele necesare pentru dotarea sălii de kinetoterapie, a fost amenajată sală și au avut loc programele de kinetoterapie conform planurilor individualizate și au fost făcute vizite la domiciliul persoanelor nedeplasabile, greu deplasabile sau cazuri sociale. De asemenea, au fost diagnosticați cu afecțiuni precoce ale coloanei vertebrale un număr de 80 de elevi din liceele din Alba Iulia și au urmat un proces recuperatoriu împreună cu kinetoterapeutul.
Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România va organiza în data de 18 septembrie 2017, la Teatrul Național din București, Sala Pictura a doua ediție a Premiilor COPAC.

Anul trecut, proiectul s-a bucurat de un real succes. La cele 8 categorii de premii, am primit un număr de 56 de înscrieri. La fiecare categorie a existat un premiu al Publicului si al Juriului. Pentru premiul publicului s-a putut vota pe site-ul www.copac.ro. În cele 2 saptămâni de vot, site-ul a întregistrat aproximativ 38.000 de voturi și peste 100.000 de accesări.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax