Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Asociaţiile de utilitate publică vor putea folosi gratuit sălile de clasă din şcoli. Proiect la aprobat în Consiliul Local Alba Iulia

Publicat

sediu Primaria Alba Iulia

primaria alba iulia Consilierii locali din Alba Iulia vor vota, în ședința extraordinară de luni, 5 septembrie, un proiect privind aprobarea utilizării, cu titlu gratuit, a sălilor de clasă și grupurilor sanitare din unitățile de învățământ preuniversitar de stat de pe raza municipiului de către asociații de persoane juridice române de drept privat, fără scop lucrativ.

Având în vedere adresa Asociației Filantropia Ortodoxă Alba Iulia prin care solicită aprobarea utilizării cu titlu gratuit a două săli de clasă și a unui grup sanitar din cadrul Colegiului „Alexandru Domșa” din Alba Iulia, de către Centrul de zi „Sfânta Cuvioasă Parascheva” din zona Ampoi ce funcționează ca structură în cadrul Asociației „Filantropia Ortodoxă”, care are statut de utilitate publică începând din acest an, se solicită completarea art. 7 din HCL nr. 314/2013, la rândul său modificată și completată ărin HCL nr. 12/2014 a Consiliului local, în sensul introducerii unui nou aliniat la art. 7, care să aibă următorul conținut:

„Asociațiile persoane juridice române de drept privat, fără scop lucrativ, care sunt recunoscute ca fiind de utilitate publică, vor putea folosi în mod gratuit săli de clasă și grupuri sanitare din unitățile de învățământ preuniversitar de pe raza administrativ-teritorială a municipiului Alba Iulia, fără a tulbura desfășurarea în condiții normale a activităților instructiv-educative ale unității de învățământ.”

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax