Connect with us
Publicitate

Uncategorized

ASTĂZI: 150 de tineri vor aprinde lampioane în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia, în amintirea victimelor consumului de droguri

Publicat

Miercuri, la ora 21.00, în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia, 150 de elevi şi studenţi, dar şi reprezentanţi din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba vor participa la acţiunea care are menirea de a evoca amintirea victimelor consumului de droguri prin aprinderea unor lampionane, dispuse în formă de fundiţă antidrog, precum şi amenajarea unor zone iluminate cu candele pe aleile din apropiere. Acţiunea va finaliza şi campania „Prea rebel să fii condus”.

Evenimentul va începe cu un scurt discurs al unui reprezentant al CPECA Alba şi va continua cu mărturia unui prieten al unui fost consumator de droguri.

Parteneri în desfăşurarea acestei activităţi sunt Liga Studenţilor din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia şi Consiliul Judeţean al Elevilor Alba. Participanţii vor fi aproximativ 150 de tineri, elevi şi studenţi, alături de care pot veni şi alte persoane din publicul larg pentru un moment de tăcere şi reflecţie ca semn că victimele consumului de droguri nu au fost date uitării şi ca solidaritate în lupta antidrog.

Această acţiune se desfăşoară pentru finalizarea campaniei „Prea rebel să fii condus”, al cărei obiectiv îl reprezintă conştientizarea asupra riscurilor consumului de droguri şi de substanţe noi cu proprietăţi psihoactive şi are ca slogan „În viaţă sănătatea are prioritate, nu drogurile! Victimele consumului de droguri nu mai au priorităţi, doar lumânări aprinse. Tu ce priorităţi ai?”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax