Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

FOTO: Alba Iulia Retail Park, inaugurat în prezenţa oficialităţilor. JOI, la ora 9.00, acces liber pentru public la magazinele centrului

Publicat

Alba Iulia Retail Park s-a deschis în prezenţa oficialităţilor locale şi judeţene, miercuri, de la ora 12.00. Noul centru comercial din Alba Iulia, ce funcţionează în zona dintre hipermarketul „Kaufland” şi magazinul „Profi”, pe Calea Moţilor are un centru „Altex” pe 1.500 mp şi alte spaţii în care sunt deschise magazinele „Deichmann”, „Takko” şi „DM”. Clienţii pot vizita acest centru începând de joi, de la ora 9.00.

Alba Iulia Retail Park face parte din strategia „Cometex” de dezvoltare şi exploatare a unor centre comerciale în oraşele medii şi mari din România. Până acum au mai fost deschise centre comerciale similare în Buzău (Aurora Shopping Mall),  Suceava (Complexul comercial Bucovina), Fălticeni (Nada florilor) şi Braşov (Centrul Comercial din Calea Cristianului).

Magazinul este amenajat după modelul unui parc comercial, organizat din două corpuri parter – unul rezervat „Altex”, iar celălalt pentru spaţii comerciale independente, cu intrare direct din parcarea amenajată dinspre vecinătatea cu magazinul „Kaufland”. Terenul pe care este amenajat centrul comercial este achiziționat în 2008, iar investiţia totală este de 4 milioane euro din fonduri proprii.

Magazinele din cadrul noului centru comercial oferă o gamă diversă de produse electronice şi electrocasnice, încălţăminte, îmbrăcăminte şi produse cosmetice şi de curăţenie.

Deşi iniţial, reprezentanţii „Altex” au luat în considerare ideea deschiderii unui mall în municipiul nostru, studiile ulterioare au arătat că varianta unui retail park ar fi mult mai viabilă.

„Credem într-o strategie de dezvoltare fundamentată pe extinderea reţelei de magazine de suprafaţă mare, Altex, în locaţii proprii, cum ar fi acest retail strip din Alba Iulia, un concept actual de centru comercial. Aceasta este reţeta de succes prin care o dată ne optimizăm costurile, oferind consumatorilor ceva ce un mall nu poate oferi: o arie deschisă de shopping unde consumatorul ştie înainte de a intra ce magazine are la dispoziţie”, a declarat Dan Ostahie, preşedinte „Altex”.

Dintre ofertele speciale „Altex”, cu ocazia lansării Alba Iulia Retail Park, amintim: televizor LCD Samsung – 999 lei, laptop Asus – 799 lei, maşini de spălat – 749  lei. Reprezentanţii magazinului au precizat că joi, cu ocazia deschiderii pentru public, vor fi promoţii pentru câte un produs din fiecare gamă aflată pe standurile de prezentare.

La inaugurarea Alba Iulia Retail Park au participat primarul Mircea Hava, viceprimarul Ioan Bogăţan, prefectul Ştefan Bardan, precum şi alţi reprezentanţi ai administraţiei publice locale şi judeţene.

Foto: Cătălin Crăciun

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. mcdonalds

    miercuri, 16.11.2011 at 12:59

    lui Hava ii este frica sa mearga la deschidere cu albaiulienii? II este teama ca ii vor auzi urechile ceva neplacut? Jenant pentru patronii acestui parc, sa faca inaugurare doar pentru oficialitati. PENIBIL si RUSINE

    • moderatorul de serviciu

      miercuri, 16.11.2011 at 15:05

      @mcdonalds. nu exagera, asa se face peste tot. Nu o sa taie primarul pangliga si lumea se calca dupa aceea pe picioare cand se inghesuie la promotii.

    • radu

      miercuri, 16.11.2011 at 20:45

      la fel s-a procedat si la dedeman si la modernizarea ambient si peste tot se face la fel……din partea unora ca tine se poate sa auda ceva neplacut dar in final la alegeri conteaza majoritatea nu mcdonalds

  2. ana

    miercuri, 24.05.2017 at 12:11

    SALUT???Ha ha ha!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax