Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Atelierul Digital, la Universitatea din Alba Iulia. Curs gratuit cu certificare Google, recunoscută de toți angajatorii europeni

Publicat

Afis - AD - Alba Iulia - 10 augustMiercuri, 10 august, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia va avea loc evenimentul „Atelierul Digital”, un curs gratuit dedicat tinerilor cu vârste  între 16-35 de ani.

Asociația Alumni a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, în parteneriat cu Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, anunță organizarea evenimentului Atelierul Digital, de către Fundația „Leaders”, miercuri, 10 august 2016, ora 16.00.

Atelierul Digital este un curs gratuit de digital marketing care ține aproximativ trei ore, livrat de un specialist de la Google. Cursul este dedicat tinerilor cu vârste între 16 – 35 de ani și conține noțiuni de bază despre:

– SEO & SEM;

– Construirea și promovarea unei afaceri online;

– Social Media;

– Web Analytics;

– Rețele de afiliere;

– Email marketing;

– etc.

Cursul offline reprezintă o rampă de lansare către platforma online, unde în urma parcurgerii a 23 de module de învățare, participanții obțin o certificare Google și IAB Europa, recunoscută de către toți angajatorii europeni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax