Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Au început lucrările în zona podului peste Mureş. Circulaţia este semaforizată şi se desfăşoară alternativ

Publicat

Autorităţile locale au anunţat că sâmbătă dimineaţă la ora 4.00 au început lucrările la puntea de legatură cu podul peste Mureş. Se intervine pe sensul de mers Alba – Sebeş, iar circulaţia maşinilor se desfăşoară alternativ, în condiţii de şantier. Angajaţii „Newamport Compani” speră să finalizeze lucrările chiar sâmbătă seara.

„Sistemul rutier a fost decopertat la adâncimi variabile între 0,8 m – 1 m şi s-a intervenit cu blocaj de piatră brută-izolat şi cu piatră spartă 0-63. Ulterior se vor aşterne două straturi de mixtură asfaltică: AB2 – 8 cm si BA16 – 4 cm. Lungimea totală a porţiuni de drum pe care se lucrează este de 160 ml. După ce asfaltul se va răci, se va interveni pe cealaltă bandă de circulaţie pe sensul de mers Sebeş – Alba. La orele 9.00, circulatia se desfăşura normal, în condiţii de lucru, cu semaforizare corespunzătoare.

Pentru a evita aglomerarea acestui tronson de drum, şoferii pot alege şi ruta ocolitoare Drâmbar- Ciugud-Oarda, iar, în cazul deplasării spre Sibiu, ruta Teleac – Berghin – Cunţa. Cu toate că timpul estimat pentru aceste reparatii a fost pentru întreg weekend-ul, reprezentantii Newamport Compani au anunţat că se doreşte finalizarea intervenţiilor în această seară”,  a transmis purtătorul de cuvânt al Primăriei Alba Iulia, Mihai Coşer.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Libane

    duminică, 21.04.2013 at 17:33

    Se vede ca nu-i de loc cosera treaba cu vesnicul pod carpit si recarpit, de peste Mures, domnule purtator de cuvant.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax