Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cele mai gustoase preparate de Post, pe standurile comercianților de la Târgul “Lăsatul Secului pentru Trup şi Suflet”

Publicat

Înainte de Post, albaiulienii sunt invitaţi să regăsească gustul adevărat al bunătăţilor de altădată, la Târgul “Lăsatul Secului pentru Trup şi Suflet”. Invitaţia vine din partea Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, Primăriei Municipiului Alba Iulia, Consiliului Judeţean Alba şi Alba Mall, care vă propun un târg cu produse naturale, bunătăţi de casă, toate făcute doar după reţete autentice, binecuvântate de Dumnezeu.

Gospodinele vor putea regăsi, pe rafturile pline ale producătorilor, bucate alese: zacuscă gustoasă de Alba, care de acum se exportă şi în Franţa, miere, pâine pe vatră, ulei presat la rece, turtă dulce, dulceţuri şi siropuri, murături sau alte preparate care ne vor ajuta să trecem mai uşor peste cele 40 de zile de post care ne despart de marea sărbătoare a Naşterii Domnului.

Tot la Târgul “Lăsatul Secului pentru Trup şi Suflet”, participanţii vor putea afla atât de la preot, cât şi de la nutriţionist, cum trebuie să ţină un post echilibrat pentru a putea găsi cea mai bună cale de a avea grijă de spirit, fără a-şi pune în pericol sănătatea trupească.

Evenimentul va avea loc miercuri, 14 noiembrie, de la ora 17.00, la Alba Mall.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax