Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„City Quest” Alba Iulia. Concurs inedit pentru pasionaţii de „Tresure Hunt”. Vezi condiţiile de participare

Publicat

YouTube video

Albaiulienii pasionaţi de concursurile timp „Tresure Hunt” vor avea ocazia să participe în acest weekend la un „joc”. Ingeniozitatea, creativitatea şi spiritul de echipă le va fi pus la încercare, duminică, la concursul „City Quest”Alba. Înscrierile încep la ora 17.00, în parcarea de la stadion, iar startul se va da la ora 18.30.

„City Quest”Alba îi aşteaptă duminică, pe iubitorii de senzaţii tari să participe la un concurs inedit în Alba Iulia. Regulile de participare sunt cât se poate de simple. Echipele trebuie să fie formate din 4 membri, o maşină şi o cameră de filmat sau un aparat foto care poate filma.

Concurenții trebuie să dezlege misterele ascunse în spatele indiciilor lăsate de organizatori, precum și să treacă de numeroase probe incitante și distractive la finalul cărora vor găsi „comoara”.

Aceştia vor trebui să ajungă în diferite puncte ale oraşului unde vor fi aşteptaţi de câte un „agent” care le va da indiciul pentru urătoarea locaţie. Pe parcursul traseelor vor fi ajutaţi de către organizatorii care le vor trimite câte un „hint” pe telefon.

Echipa care va reuşi să găsească desluşească cel mai repede indiciile să să ajungă prima la ultimul punct va fi desemnată câştigătoare şi va primi premiul cel mare care constă într-o sumă de bani dar şi medalii şi cupe.

Toate filmările realizate de echipe, dar şi de organizatori, vor fi compactate într-un video pe care concurenţii îl vor primi la ediţia următoare.

Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac duminică de la 17.00 în parcarea Stadionului Cetate din Alba Iulia.

Evenimetul este organizat de Asociaţia Basarabenilor din Braşov.

Vă prezentăm un video realizat în urma unui concurs „City Quest” la Braşov.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax