Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Concurs de artă stradală organizat de Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Alba Iulia, cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului

Publicat

mediu inconjurator Cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia organizează, vineri, 5 iunie, de la ora 11.30, în fața Catedralei Reîntregirii, un concurs de artă stradală.

Evenimentul se înscrie în cadrul activităților dedicate Zilelor Școlii și va reuni elevi din cele trei instituții partenere în proiectul „Tradiție și modernitate în artă”: Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, Colegiul Național „Lucian Blaga” Sebeș și Liceul cu Program Sportiv din Sebeș.

Elevii vor purta tricouri pe care le-au personalizat cu mesaje privind protejarea mediului înconjurător, vor realiza desene pe asfalt cu tematică ecologică din nisip colorat și vor amenaja o expoziție cu obiecte realizate din materiale reciclabile.

Trupa de teatru a Școlii „Avram Iancu” va pune în scenă un joc de rol cu titlul “Păstrați mediul curat!” în care personajele vor fi obiecte vechi sau confecționate din materiale reciclabile, care vor dialoga prin intermediul mesajelor eco.

La finalul activității, vor fi premiate cele mai bune echipe, precum și cele mai reușite desene. Această acțiune se realizează și cu sprijinul Primăriei Municipiului Alba Iulia care s-a implicat în organizarea acestui proiect.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax