Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

ASTĂZI: Conferința „Pedagogia Waldorf – parte integrantă a învățământului românesc. Educație pentru libertate”, la Alba Iulia

Publicat

Asociația Waldorf Alba Iulia organizează miercuri, 15 martie, Conferința „Pedagogia Waldorf – parte integrantă a învățământului românesc. Educație pentru libertate”.

Invitat special este Christoph Johannsen, director executiv al IAO (Asociația Internațională pentru Pedagogia Waldorf în Europa Centrală și de Est).

După mai bine de 100 de ani de existență, Pedagogia Waldorf este astăzi o pedagogie globală al cărei principal obiectiv este dezvoltarea completă a ființei copilului, ca gândire, simțire și voință, ținând cont de nevoile reale ale fiecărei vârste. Prin urmare, educația se realizează din perspectivă holistică, adică nu se reduce doar la formarea academică și profesională, ci pregătește omul pentru viață, învățându-l să învețe.

Evenimentul se adresează tuturor celor interesați de Pedagogia Waldorf și de educație, atât profesorilor, studenților cât și părinților.

Johannsen are o bogată experiență ca învățător, profesor, formator și mentor, fiind implicat în susținerea și dezvoltarea multor școli Waldorf.

Conferința are loc miercuri, 15 martie, de la ora 18:00, în Amfiteatrul A6 al Universității „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Intrarea este liberă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate