Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Crăciunul din 21”, la Alba Iulia. Trupa Zurli, concert Hara şi 1.400 de cadouri, în Piața Cetății

Publicat

targ de craciun Moș Crăciun vine și anul acesta mai repede pentru copiii din Alba Iulia. „Crăciunul din 21” va aduce peste 1.000 de cadouri micuților care vor fi prezenți luni, 21 decembrie, de la ora 18.00, în Piața Cetății. Tot pentru copii va avea loc și un spectacol cu Trupa Zurli, iar pentru cei mari se pregătește un concert al trupei Hara.

Și în acest an, Crăciunul se sărbătorește de două ori la Alba Iulia.

Pe lângă cel petrecut în sânul familiei, în data de 25 decembrie, copiii și părinții sunt așteptați la „Crăciunu’ din 21”, unde se vor împărți 1.400 de pachete.

Citește și MESAJE de CRĂCIUN 2015. Urări de Sărbători pentru cei dragi. 150 de Mesaje de Crăciun. SMS pentru rude, colegi, șefi sau prieteni

Copiii se vor încălzi cu un spectacol interactiv alături de Gașca Zulri, iar pentru cei mari va avea loc un concert reprezentativ petru sărbătorile de iarnă, al trupei Hara.

(P)  Caciuli, manusi și fulare, bocanci și ghete, geci și jachete de iarnă pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii de la 900 branduri : Nike, Adidas, Puma, Salomon, Slazenger,  Karrimor, Under Armour,  Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax