Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Echipa de la „Românii au talent” ajunge la Alba Iulia. Preselecţiile pentru noul sezon au loc în sala mică a Casei de Cultură a Sindicatelor

Publicat

Luni, la 12.30 în sala mică a Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, echipa de la “Românii au talent” începe preselecţiile pentru căutarea talentelor românești autentice. Astfel că cei cu aptitudini şi pasiuni deosebite, sunt aşteptaţi să participe la preselecţii şi vor avea ocazia să fie cunoscuţi toată lumea.

În următorul sezon continuă promovarea oamenilor deosebiți și talentați din țară. Luni este rândul albaiulienilor să îşi arate talentul în faţa echipei de la Pro TV, care caută să-i cunoască pe membrii comunității locale în număr cât mai mare pentru a-i face celebri pentru harul lor.

Cei mai talentați români ar putea proveni chiar din Alba Iulia. De aceea se caută oameni cu aptitudini deosebite din orice domeniu, de la cântăreți, dansatori, coruri, comici, rapsozi populari și imitatori la confecționeri, meșteșugari, acrobați, magicieni, sportivi, trupe dans, dar și talente neconvenționale, pasiuni neobișnuite și orice alte calități și abilități spectaculoase care se află în Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax