Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ASTĂZI: Elevii care vor să practice sporturi de iarnă vor putea merge gratis, pe mai multe pârtii din țară

Publicat

Elevii care vor să practice sporturi de iarnă vor putea merge gratis, vineri, timp de jumătate de zi, pe mai multe pârtii din România.

Inițiativa aparține Asociației Transportatorilor pe Cablu din România (ATCR), care vrea să atragă încă o dată atenția Guvernului că elevii merită și trebuie să aibă vacanță în februarie.

„Ne dorim ca ziua de 25 februarie să fie dedicată sportului de iarnă și tinerilor. Vrem să încurajăm părinții și copiii să vină pe pârtie, să stea în natură, să facă sport, să schieze sau să se dea cu sania. Elevii din România trebuie, la fel ca toți ceilalți din Europa, să aibă parte de două săptămâni de vacanță de iarnă, în primul rând pentru a practica sport. Vrem să încurajăm părinții și copiii să vină pe pârtie, să stea în natură, să facă sport, să schieze sau să se dea cu sania”, a declarat Iancu Șerbănescu, presedintele ATCR.

La acest demers s-au alăturat atât administratorii pârtiilor de la Azuga, Sinaia, cât și Cheile Grădiștei sau Arena Platoș (jud. Sibiu), Buscat Resort (jud. Cluj).

Astfel, toți elevii vor putea să schieze gratuit vineri, pe baza carnetului de elev, fără să achite taxa pentru instalațiile de cablu.

La începutul lunii februarie, Asociația Transportatorilor pe Cablu din România (ATCR) alături Alianța pentru Turism (APT) au solicitat, printr-o scrisoare deschisă, reintroducerea vacanței de iarnă din luna februarie în noua structură a anului scolar 2022-2023.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gelu Stoian

    vineri, 25.02.2022 at 10:34

    Propaganda Pro- Gheseft ( In limbajul evreilor, ” Gheseft ” = Castigul, Beneficiul Unei AFACERI ! ) a ” ATCR ” SI A ” APT ” !!!!! Nu Tine, ” Istetilor ” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax