Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Festival concurs „Vocile Cetății”. 10 tineri talentați au intrat în cursa pentru marele premiu de 1000 de euro

Publicat

Un grup 10 tineri talentați din Alba, dar și din alte județe ale țării au urcat pe scenă, vineri, pentru a încerca să convingă juriul că merită să câștige premiul mare, în valoare de 1.000 de euro. Festivalul-concurs „Vocile Cetății” a debutat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, juriul având dificila sarcină de a alege cele mai bune talente.

În competiție s-au înscris inițial peste 100 de copii, iar în urma selecției au mai rămas 12, dintre care doi concurenţi s-au retras. Vineri, începând cu ora 17.00, spectatorii au avut ocazia să asculte piese din repertoriul național și internațional interpretate de aceștia, iar emoțiile au fost cu atât mai mari cu cât premiile puse în joc de organizatori sunt cât se poate de consistente. Concurentul care va reuși să impresioneze juriul va pleca acasă cu trofeul „Vocile Cetății”, dar și cu suma de 1.000 de euro. „Vocea” care se va clasa pe locul II va câștiga premiul de 500 de euro, iar un alt tânăr talent va avea șansa să câștige o piesă compusă special pentru el de membrii trupei Play&Win.

Juriul a fost format din: profesorul Eugen Hârşu, directorul Casei de Cultură a Studenţilor – Gheorghe Berghian şi, nu în ultimul rând, membrii formaţiei Play&Win.

Flavia Nicolae şi Tudor Man au avut misiunea de a-i prezenta pe cei zece finalişti. Concurenţii au fost Andreea Victoria Ardeleanu, Laura Todică, Ana-Maria Egyed, Cosmin Buzgure, Antinia Simion, Alexandra Emilia Moraru, Miruna Bianu, Diona Cocîrţă, Adrian Precup şi Ana Maria Alexievici. Aceştia au oferit un adevărat spectacol muzical, reuşind să câştige admiraţia şi aplauzele celor prezenţi în sală.

„Probabil ficare concurent este special în felul lui şi, dacă o să vedem ceva special în voce şi în aspectul lui, îl vom puncta maxim. Vom ţine cont în primul rând de voce în al doilea rând de prezenţa scenică şi de aspect”, au spus băieţii de la Play & Win.

Deşi concursul a laut sfârşit, emoţiile vor trece abia sâmbătă, când se vor anunţa câştigătorii.

Festivalul-concurs „Vocile Cetății” a fost organizat de Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia cu sprijinul Consiliului Județean Alba și al Primăriei Alba Iulia.

Andreea MEZEI

[nggallery id=285]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. moderatorul de serviciu

    duminică, 27.05.2012 at 16:31

    @dany_pufu,daca vrei sa iti aprob comentariile, ajusteaza-ti limbajul de mahala. Inteleg ca esti frustrat, dar asta nu inseamna ca trebuie sa arunci, birjareste, cu noroi în organizatori numai pentru ca nu a castigat cine ai fi vrut tu.

  2. alina

    duminică, 27.05.2012 at 23:33

    Pacat ca ati mai cheltuit banii pt acest concurs…trebuia sa-i fi cheltuit pt cu totul altceva..si asa a iesit cine trebuie. Pacat ca numai nepoatele si surorile au sanse si cele cu talent se chinuie sa iasa in fata! Ce ne mai asteptam atunci la alt nivel..gen Eurovision…? Oare un concurs corect fara sa fie juriul pe care l-am vazut serile trecute nu se organizeaza?

  3. alina

    marți, 29.05.2012 at 08:14

    Numai limbajul birjaresc va stimuleaza sa oferiti raspunsuri la mesaje? Remarc atunci si seriozitatea voastra…..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax