Connect with us
Publicitate

SPORT

Gala Sportului. Consiliul Județean premiază cei mai valoroşi sportivi din Alba

Publicat

Cei mai buni sportivi din acest an vor fi premiați în cadrul Galei Sportului, eveniment ce va avea loc pe 20 decembrie, de la ora 17.00, la Alba Mall. Manifestarea este organizată de Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Alba, alături de  Consiliul Județean Alba.

Suma totală a alocată evenimentului este de 50.000 de lei, bani veniți de la Consiliul Județean Alba (45.000 de lei) și de la DJTS Alba (5.000) de lei. ”În cadrul acestui eveniment vom recompensa munca depusă de sportivi în tot anul 2011”, a declarat directorul DJTS, Dan Opruța.

Astfel, pe scenă vor urca cei mai merituoși sportivi din județul nostru, indiferent de clubul de care aparțin. Tot în 20 decembrie vom afla cine va lua titlul de cel mai bun sportiv din județul Alba.

Cel mai probabil sumele de bani pe care le vor primi sportivii din județul nostru vor varia în funcție de performanțe, în aceste momente nefiind finalizate topurile acestora, după cum susține directorul DJTS, Dan Opruța.

Premiile vor fi înmânate de Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax