Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ASTĂZI: „Green Fashion Show”, parada costumelor eco, spectacol şi premii pentru elevii din Alba

Publicat

La Alba Iulia se va desfășura miercuri, 25 aprilie, a 9-a ediție a paradei „Green Fashion Show”. Evenimentul se desfăşoară în incinta AlbaMall începând cu ora 17.00.

Parada „Green Fashion Week”, marchează finalul Campaniei „eCOol” 2018, o inițiativă care vizează sensibilizarea elevilor și a cadrelor didactice față de necesitatea protejării mediului înconjurător.

Evenimentul va  reuni sute de elevi de la licee din județul Alba care vor aduce pe scenă ținute vestimentare inedite, realizate din materiale reciclabile.

Tinerii vor avea ocazia să câștige unul din multele premii oferite de organizatori: eco-excursia, bilete la Festivalul Internațional de Teatru Povești din Alba Iulia și  portofolii de modă. Noutatea evenimentului de anul acesta îl reprezintă faptul că 5 dintre cei mai buni designeri vor putea câștiga câte un loc la atelierul de scenografie ”Identitate” din cadrul Festivalului de Teatru Povești.

Parada eco se va încheia cu un concert susținut de SHIFT.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax