Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au început înscrierile pentru Gala Voluntariatului 2012, la Alba. Vor fi desemnaţi 13 câştigători pentru diferite categorii de concurs


Publicat

Organizaţiile non-guvernamentale sau instituțiile publice care lucrează cu voluntari şi implementează proiecte de voluntariat se pot înscrie, în perioada 5-18 noiembrie, la Gala Voluntariatului 2012. Acesta este un eveniment judeţean dedicat recunoaşterii voluntarilor, proiectelor de voluntariat și coordonatorilor de voluntari şi marchează Ziua Internaţională a Voluntarilor, celebrată în fiecare an în data de 5 decembrie. Gala este organizată de Centrul Județean Voluntariat cu sprijinul Federației VOLUM.

Gala Voluntariatului 2012 are rolul de a aduce voluntarii, proiectele de voluntariat şi coordonatorii de voluntari în atenția publicului larg, pentru a ridica profilul voluntariatului în judeţul Alba şi a oferi o binemeritată recunoaştere publică oamenilor care îşi dăruiesc constant din timpul, energia şi abilităţile lor pentru a-i ajuta pe cei aflaţi în nevoie, pentru a proteja mediul sau pentru a-şi dezvolta comunităţile.

Informaţiile necesare pentru participare şi formularele de nominalizare sunt disponibile pe pagina www.cjvalba.ro. Nominalizările se primesc exclusiv prin e-mail la adresa cjvalba@gmail.com până la data de 18 noiembrie 2012. După preselectarea nominalizărilor de către organizatori, juriul va alege cei 13 câştigători ai categoriilor de concurs, ce vor fi anunţaţi şi premiaţi în data de 5 decembrie 2012, ora 18.00, în cadrul Galei.

Câștigătorii celor 13 secțiuni ale Galei vor fi premiați după cum urmează: Premiul I va consta într-un schimb de experiență la Centrul de Voluntariat din Bremen (Germania) pe durata a 10 zile. Premiul II îl reprezintă participarea la un curs de 3 zile pe tema „Comunicare”, ce se va desfășura la Arieșeni, iar premiul III constă din participarea la un curs intensiv de o zi cu tema „Public speaking”, ce se va desfășura la Ampoița.

Voluntarii nominalizaţi trebuie să probeze implicarea în activităţi de voluntariat din diferite domenii ale vieţii judeţului nostru, cum ar fi: servicii sociale, educaţie, cultură, protecţia mediului, dezvoltare organizaţională, artă şi turism, comunicare şi cunoaştere, media, antidiscriminare şi integrare socială, activităţi care să le înnobileze viaţa şi care să îmbunătăţească sau să uşureze viaţa semenilor, să înfrumuseţeze lumea în care trăim, să eficientizeze acţiunile organizaţiilor şi instituţiilor în care activează, să încurajeze participarea civică a tinerilor în comunităţile locale din Judeţul Alba, să formeze punţi de legătură între tinerii voluntari şi organizaţiile, fundaţiile şi instituţiile care oferă posibilitatea desfăşurării activităţii de voluntariat. Ei trebuie să-şi fi derulat activitatea pe durata anului 2012 sau să facă parte din proiecte aflate în derulare, cu condiţia ca acestea să fie suficient de avansate pentru a permite raportarea unor rezultate preliminare concrete.

Gala Voluntariatului 2012 încurajează implicarea tinerilor într-o mai mare măsură în activităţi de voluntariat, susţine şi promovează eforturile depuse de organizaţiile, instituţiile şi autorităţile locale pentru a crea la nivelul societăţii civile condiţii favorabile voluntariatului în Judeţul Alba. În egală măsură, este un demers pentru ameliorarea şi recunoaşterea activităţilor de voluntariat, pentru pregătirea de resurse umane în vederea susţinerii activităţilor comunităţii, pentru creşterea respectului faţă de muncă, faţă de oameni, natură şi valorile contemporane dar şi pentru introducerea pe agenda publică a subiectului voluntariatului, în vederea obţinerii recunoaşterii valorii lui, ca parte integrantă a societăţii româneşti.

Descrierea secțiunilor și categoriilor de concurs:

I. Secțiunea premii pentru voluntari

1. Voluntarul junior

În această secțiune pot fi înscriși voluntari cu rezultate deosebite în proiectele derulate din toate domeniile de activitate, cu vârste cât mai fragede.

2. Voluntar senior

În această secțiune pot fi înscriși voluntari cu rezultate deosebite în proiectele derulate din toate domeniile de activitate, cu vârste cât mai înaintate.

3. Voluntarul anului în domeniul artă și cultură

În această secțiune pot fi înscriși voluntari cu rezultate deosebite în domeniul artă si cultură în proiecte precum promovarea diverselor aptitudini artistice, derularea de proiecte sau campanii de conștientizare sau educare a publicului în domeniul culturii, cultivarea patrimoniului național, promovarea tradițiilor, evenimente cultural-artistice, cercetare în domeniul culturii, proiecte sau programe interculturale etc.

4. Voluntarul anului în domeniul social

În această secțiune pot fi înscrişi voluntari cu rezultate deosebite în domeniul social în proiecte care au ca scop dezvoltarea sectorului social din județ, proiecte de incluziune socială, dezvoltare și formare profesională, campanii de informare și educare privind diferite probleme sociale, proiecte de promovare a antreprenoriatului social, cauze umanitare și comunitare, lucrul direct cu diferite categorii de beneficiari etc.

5. Voluntarul anului în domeniul sport și recreere

În această secțiune pot fi înscriși voluntari cu rezultate deosebite în domeniul sport și recreere în proiecte precum campanii de informare publică privind sportul și sănătatea, competiții sportive, promovarea talentelor sportive, proiecte educaționale de sport și/sau recreere etc.

6. Voluntarul anului în domeniul educație

În această secțiune pot fi înscriși voluntari cu rezultate deosebite în domeniul educației în proiecte de dezvoltare personală și profesională dedicate unor categorii diferite de beneficiari, proiecte de educație non-formală sau informală, educație de excelență, creșterea accesului la educație și școlarizare, creșterea standardelor calitative în învățământ, realizarea de materiale cu rol educațional etc.

7. Voluntarul anului în domeniul sănătate

În această secțiune pot fi înscriși voluntari cu rezultate deosebite în domeniul sănătății în proiecte precum campanii de conștientizare publica privind sănătatea, educație în domeniul sănătății, informare privind măsuri de prim-ajutor, tratamente paliative sau de specialitate pentru diferite tipuri de beneficiari, servicii de prevenire a anumitor boli, tratamente şi asistență medicală gratuite etc.

8. Voluntarul anului în domeniul activism civil și drepturile omului

În această secțiune pot fi înscriși voluntari cu rezultate deosebite în domeniul activism civic și drepturile omului în proiecte precum militarea pentru drepturile omului, campanii de conștientizare publică privind drepturile omului, activism civic în diferite domenii, realizarea de materiale privind drepturile omului cu scopul promovării acestora, campanii sau proiecte de lobby sau advocacy etc.

II Secțiunea premii pentru proiecte de voluntariat

1. Proiectul de voluntariat al anului în domeniul artă și cultură

În această secțiune pot fi înscrise proiecte din domeniul artă și cultură precum promovarea diverselor aptitudini artistice, derularea de proiecte sau campanii de conștientizare sau educare a publicului în domeniul culturii, cultivarea patrimoniului național, promovarea tradițiilor, evenimente cultural-artistice, cercetare în domeniul culturii, proiecte sau programe interculturale etc.

2. Proiectul de voluntariat al anului în domeniul social

În această secțiune pot fi înscrise proiecte din domeniul social care au ca scop dezvoltarea acestui sector din Județ, proiecte de incluziune socială, dezvoltare și formare profesională, campanii de informare și educare privind diferite probleme sociale, proiecte de promovare a antreprenoriatului social, cauze umanitare și comunitare, proiecte dedicate direct diferitelor tipuri de beneficiari etc.

3. Proiectul de voluntariat al anului în domeniul educație

În această secțiune pot fi înscrise proiecte din domeniul educației precum dezvoltarea personală și profesională, de educație formală sau non-formală, educație de excelență, creșterea accesului la educație și școlarizare, creșterea standardelor calitative în învățământ, realizarea de materiale cu rol educațional etc.

4. Proiectul de voluntariat al anului în domeniul sănătate

În această secțiune pot fi înscrise: proiecte cu rezultate deosebite în domeniul sănătății precum campanii de conștientizare publică privind sănătatea, educație în domeniul sănătății, informare privind măsuri de prim-ajutor, tratamente paliative sau de specialitate pentru diferite tipuri de beneficiari, servicii de prevenire a anumitor boli, tratamente și asistență medicală gratuită etc.

III. Secțiunea coordonatorul de voluntari al anului

În această secțiune pot fi înscriși coordonatori de voluntari cu rezultate deosebite în coordonarea voluntarilor, care utilizează procese și instrumente de coordonare a voluntarilor, care sunt motivați și reușesc să motiveze voluntarii, care evaluează și îmbunătățesc constant procesul de management al voluntarilor în organizația lor. Coordonatorii de voluntari pot fi angajați sau voluntari și nu sunt coordonatorii unui proiect care implică voluntar.

 

 ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

5 Comentarii

5 Comments

 1. Circotasul

  joi, 01.11.2012 at 21:40

  Daca faceti iar fara Crucea Rosie inseamna ca iar e facatura.

 2. Flavius

  vineri, 02.11.2012 at 15:59

  Toate asociatiile neguvernamentale pot aplica pentru Gala Voluntarului

 3. Pingback: Gala Voluntarilor în județul Alba. Înscrierile se finalizează în data de 18 noiembrie | Alba24

 4. Pingback: Gala Voluntarilor a prelungit termenul de înscriere până în 21 noiembrie. Vezi secțiunile și premiile | Alba24

 5. anonimul

  joi, 22.11.2012 at 20:43

  E pe bune?
  Cum poate avea un om incredere intr-o jurizare a voturilor total defectuasa? In dimineata zilei de astazi puteau fi votati aplicanti printr-o simpla adresa de e-mail (fie ea si ireala) moment in care au fost stranse o sumedenie de voturi. In seara asta, la o votare primesti cod de confirmare online. Oare nu era frumos ca in momentul in care a fost schimbat mecanismul de valudare a voturilor sa se inceapa numaratoarea de la 0? De la 3 voturi ( cele mai putine voturi in prezent) cum sa ajungi la 326 ( cele mai multe voturi in prezent)? Sa introduci un proiect la mijlocul zile in procesul de votare? Asteptam sa vad un comunicat justificativ in presa.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

ECONOMIE

Masa de Crăciun, mai scumpă cu 20% în acest an. Prețurile la carne, fructe, legume și lactate vor crește de Sărbători

Publicat

cumparaturi

Crăciunul din 2020 va fi diferit față de toate sărbătorile pe care le-am petrecut până acum. Pe lângă restricții și distanțare socială se anunță și scumpiri. Carnea, fructele și legumele sunt produsele care vor înregistra cele mai mari creșteri de preț. Scumpirile vin după alte majorări care au avut loc în acest, spune Consiliul Concurenței

Pâinea, cozonacul sau covrigii sunt câteva dintre produsele de panificatie, care se regasesc pe masa de Craciun si care vor fi mai scumpe in acest an. (CG1) Daca acum in hypermarket-uri un cozonac costa 20 de lei, pretul unui kg ar putea ajunge la 30 de lei de Craciun.

„Seceta din acest an care a condus la creşterea preţului cerealelor poate să conducă anul viitor şi la creşterea preţului la carne şi lapte. Asistăm la importuri de legume şi fructe. Depindem de jocul preţurilor făcute de aceşti importatori şi de deprecierea cursului valutar”, a explicat Dragoş Frumosu, preşedintele FSAR.

În mijlocul acestor scumpiri, stau foarte mulți factori. Multe dintre cauze au legătură cu pandemia a căror efecte, au făcut autoritățile din întreaga lume să recurgă la aplicarea mai multor măsuri.

Printre aceste măsuri se numără și restrângerea activității HoReCa, care au determinat companiile din sector să reducă forța de muncă. Aceste reduceri s-au reflectat în pierderile companiilor producătoare.

Pierderi trebuie să poată fi măcar limitate dacă nu recuperate, iar în aceste condiții se estimează o creștere a prețurilor cu 15% sau chiar 20% a produselor în preajma sărbătorilor.

Scumpiri mai mari la unele produse faţă de anul trecut

Astfel, carnea de porc, care costă în prezent, în hypermaket-uri, 20-22 de lei/kg va ajunge la 25-28 de lei/kg.

Trei sferturi din carnea pe care o consumăm este din import. Stocurile sunt în Germania. Două motive sunt de fapt de bază, numărul 1, faptul că au şi ei pestă porcină africană şi numărul 2, pentru că mari abatoare din Germania au multe cazuri de COVID.

O alta cauză a unei posibile majorări e reprezentată de preţul furajelor, care a crescut enorm din cauza secetei.

În aceste majorări intră și alimente precum cozonacul, care se va scumpi cu cel puțin 10 lei/kg dar și produsele de panificație ale căror prețuri vor crește cu 10-20 la sută.

Fructele și legumele se vor scumpi cu 10%-15% datorită importurilor, România în sezonul rece nereprezentând un producător în acest sector. Comparativ cu celelalte scumpiri, lactatele se vor scumpi cu aproximativ 5%, anul secetos afectând prețul furajelor.

Din acelaşi motiv, şi lactatele ar putea avea o creştere de 5% până de Crăciun.

Românii au plătit mai mult pentru mâncare chiar de la inceputul pandemiei, spune un studiu al Consiliului Concurenţei.

Din analiza Consiliului Concurenței reiese că următoarele categorii de produse s-au scumpit în prima jumătate a anului.

Acest lucru în condițiile în care pandemia a lovit România în luna martie, atunci când a fost instituită și starea de urgență. Astfel, potrivit antena3.ro lista arată așa:

 • Carnea:  +12%
 • Fructele, legumele: +23%
 • Uleiul: +15,7%
 • Pâinea: +14,3%
 • Făina albă: +9,7%

Preţurile de consum în luna octombrie 2020, comparativ cu luna octombrie 2019, au crescut cu 2,2%, potrivit Institutului Național de Statistică. Rata anuală calculată pe baza indicelui armonizat al preţurilor de consum (IAPC) este 1,8%.

Rata medie a preţurilor de consum în ultimele 12 luni (noiembrie 2019 – octombrie 2020) faţă de precedentele 12 luni (noiembrie 2018 – octombrie 2019), calculată pe baza IPC, este 2,9%. Determinată pe baza IAPC, rata medie este 2,7%.

Față de octombrie 2019, în octombrie 2020 mărfurile alimentare au crescut cu 4,34%, cele nealimentare cu 0,60%, iar serviciile s-au majorat cu 2,85%.

Printre cele mai mari creșteri de prețuri, în comparație cu decembrie 2019, s-au înregistrat la făină – 7,2%, fasole boabe – 17,59%, fructe și conserve de fructe – 7,52%, citrice – 11,4%, tutun și țigări cu 6,8%.

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

2.000 de studenți voluntari, repartizați în spitalele suport Covid. Anunțul Departamentului pentru Situații de Urgență

Publicat

Primele ordine de repartizare a studenţilor voluntari care se vor alătura cadrelor medicale aflate în prima linie, responsabile în continuarea îngrijirilor medicale care se impun pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus, au fost semnate marţi, anunţă Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

„Cu sprijinul Consiliului Naţional al Rectorilor şi al conducerii Universităţilor şi Facultăţilor de Medicină, în ultimele şase zile de la aprobarea noii ordonanţe s-au înscris, în mod voluntar, 1.992 de studenţi, dintre care 720 au fost repartizaţi deja, în primă etapă, în 25 de judeţe”, arată DSU, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Conform DSU, în perioada următoare vor fi semnate alte ordine de repartizare a studenţilor voluntari în mai multe unităţi sanitare din ţară.

Repartizarea are loc după ce a intrat în vigoare OUG 197 privind unele măsuri în domeniul asistenţei medicale pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Transilvania, inclusă de National Geografic în topul celor mai uimitoare destinații din lume, pentru imprevizibilul an 2021

Publicat

National Geographic le cere editorilor revistelor sale de călătorie, în fiecare an, o selecție de destinații pentru următoarele luni. În acest caz, pentru imprevizibilul 2021. Pe lista sa din acest an (25 de destinații în creștere până în 2021, pe locul 19 a fost votată Transilvania, transmite ABC, citată de Rador.

”Lumea este plină de minuni – chiar dacă sunt greu de atins- scrie Național Geographic. În timp ce pandemia ne-a oprit călătoriile, nu ne-a liniștit curiozitatea. Înaintea unui nou an – cu promisiunea unei întoarceri la călătorii – suntem dornici să împărtășim aceste 25 de povești în timp util despre locuri atemporale care vor defini itinerariile noastre viitoare.”

Printre poveștile despre locuri uimitoare despre care relatează prestigioasa publicație se află și Transilvania despre care scrie că este ”găsirea realului într-o țară renumită pentru fantezie”, cu pajiști din flori sălbatice, castele ca în cărțile de povești și sate pietruite. National Geografic recomandă călătoria cu o căruță trasă de cai, drumețile în munții împăduriți sau chiar ajutorul la treburile din gospodăriile țăranilor cum ar fi mulsul oilor, colectarea ouălor și strângerea fânului în căpițe.

National Geografic- Topul celor mai uimitoare destinații în 2021

1. Parcul Național Katmai, Alaska. Singura modalitate de a ajunge este cu barca sau hidroavionul.

2. Dominica. Prima națiune din lume declarată de guvernul său rezistentă la intemperii. Asta înseamnă nu doar clădiri rezistente la uragane, ci și o economie durabilă.

3. Parcul Național Los Glaciares, Argentina. Poarta de acces către regatul de gheață din sudul Patagoniei argentiniene.

4. Regiunea Svaneti, Georgia. Ushguli este una dintre comunitățile locuite amplasate al cea mai mare altitudine din Europa.

5. Tulsa, Oklahoma. Centrul dezbaterii despre rasă în SUA. Greenwood Rising este numele noului centru de istorie „Black Wall Street”.

6. Traseul americanilor nativi din sud-vestul Statelor Unite.

7. Insula Guam. Moștenirea lui Magellan.

8. Gyeongju, Coreea de Sud. Patrimoniul Mondial UNESCO. Oraș cultural al Asiei de Est în 2021.

9. Vitoria-Gasteiz.

10. Tonglu, China. O sursă de inspirație pentru generații de artiști chinezi.

11. Isle Royale, Michigan. Unul dintre cele mai puțin cunoscute parcuri naționale din SUA.

12. Ecoregiunea Cerrado, Brazilia, cea mai mare savană din America de Sud.

13. Insula Lord Howe, Australia. Ultimul paradis la Marea Tasmaniei.

14. Yellowknife, Teritoriile de Nord-Vest, Canada. În căutarea aurorei boreale.

15. Columbia Britanică, Canada. Această regiune găzduiește peste 200 de grupuri indigene.

16. Space Coast, Florida.

17. England Coast Path, în Regatul Unit. Cea mai lungă potecă de pe țărmul mării din lume.

18. Parcul Național Hortobágy, marea câmpie a Ungariei.

19. Transilvania, România.

20. Denver, Colorado.

21. Alonissos, Grecia. Parcul Național Marin Alónnisos.

22. Gabon. Peste 11% din această țară africană este un parc național.

23. Noua Caledonie.

24. Copenhaga, Danemarca.

25. Freiburg im Breisgau, Germania.

Surse: National Geografic/  ABC/ Rador

foto: captura video: vimeo.com/stanly

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

Drept la replică USR PLUS Alba: Pesediștii din Alba demonstrează că au comunismul în sânge

Publicat

USR PLUS Alba a transmis un drept la replică la comunicatul de presă PSD Alba: Fără hoție, cu șmecherie! USR încalcă legea și carantina pentru campanie (P)

Pesediștii din Alba demonstrează că au comunismul în sânge. Visează să fie singuri în campania electorală și să ajungă partidul unic

Dacă ești comunist de mic și obișnuit cu hoția, demagogia și totalitarismul, când ajungi mare politician PSD, care ai fost școlit de Liviu Dragnea sau Florin Iordache, visezi să candidezi singur, tot singur să participi la campania electorală și să fii singur pe buletinul de vot.

Așa ar putea fi tradus comunicatul cu care PSD Alba a împânzit, marți, presa locală. Acest comunicat cu atacuri mizerabile este transmis de PSD Alba ca material de promovare electorală și plătit din finanțarea acordată de stat partidelor politice pentru a informa corect cetățenii. Pentru PSD Alba, informarea corectă înseamnă să „acuze” candidații USR PLUS că au îndrăznit să desfășoare, cu respectarea strictă a măsurilor impuse de pandemie, acțiuni de promovare electorale.

Nu dorim să intrăm în explicații de logică cu domnii din PSD pentru că ar fi o pierdere inutilă de timp, însă îi informăm că legea este valabilă pentru toți cetățenii acestei țări. Chiar dacă membrii PSD, mai mici sau mai mari, sunt obișnuiți să își șteargă picioarele pe Constituție și pe legile țării, îi informăm că procesul electoral este bine reglementat printr-o serie de legi organice.

Aceste legi ar trebui să fie bine știute de domnul deputat Ioan Dârzu, candidat pentru al treilea mandat, de domnul Radu Marcel Tuhuț, care presupunem că ar trebui să aibă o experiență și privind legislația, sau de domnul Călin Matieș, cel care se erijează în apărătorul dreptății „cinstit și harnic”.

Din partea acestor domni, care tânjesc să ajungă în Parlamentul României (locul unde, dacă nu știau, se fac legile țării) așteptăm scuze publice, după ce vor lectura Constituția României și Legea nr. 208/ 2015 privind alegerea Senatului și a Camerei Deputaților, precum și pentru organizarea și funcționarea Autorității Electorale Permanente. Constituția României consfințește ca drept fundamental „dreptul de a fi ales”, iar pentru îndeplinirea acestui drept se prezumă că ai posibilitatea să te promovezi și să îți promovezi oferta electorală.

Legea numărul 208 prevede și mai clar în articolul 65 (1) faptul că „în campania electorală candidații, partidele politice, alianțele politice, alianțele electorale sau organizații ale cetățenilor aparținând minorităților naționale care participă la alegeri, precum și cetățenii au dreptul să își exprime opiniile în mod liber și fără nici o discriminare, prin mitinguri, adunări, utilizarea televiziunii, radioului, presei și a celorlalte mijloace de informare în masă”.

În lipsa unei alte prevederi legislative care să anuleze sau să completeze această lege, orice candidat are dreptul „fără nici o discriminare” să își exprime opiniile și să se promoveze în campania electorală.

Echipei de comunicare a PSD Alba, care a lipsit la orele de editare foto, îi atragem atenția că în poza publicată ILEGAL se regăsește și un domn pesedist în geacă roșie, care a fost uitat la montajul „fake news”. Domnul în cauză face parte dintr-un grup de peste 6 membri PSD care desfășurau acțiuni de campanie electorală. Dar, nu-i așa dragă PSD, că e ușor ca HOȚUL să strige hoțul!

Facem un apel public către toate instituțiile media să nu încurajeze manifestările dictatoriale și totalitariste ale unui partid care demonstrează tot mai mult că este total nedemocratic. Comunicatul transmis de PSD ca publicitate electorală încalcă legislația electorală și regulile privind promovarea electorală, astfel încât rugăm jurnaliștii să facă toate demersurile necesare pentru ca instituțiile pe care le reprezintă să se delimiteze de un astfel de mesaj discriminator.

Alianța USR PLUS anunță public că își rezervă dreptul democratic de a sesiza toate autoritățile competente privind această faptă reprobabilă a PSD Alba de instigare la încălcarea drepturilor democratice și electorale. De asemenea cerem organelor abilitate să se sesizeze din oficiu privind presiunile și intimidarea pe care PSD Alba le manifestă asupra candidaților USR PLUS prin materiale de presă care încalcă legea electorală.

Ne gândim serios să facem o sesizare și către Autoritatea Electorale Permanentă pentru a verifica cu atenție dacă materialele de informare electorală, care vor fi plătite și decontate de PSD Alba, respectă regulile impuse de lege.

Nu în ultimul rând, rugăm prefectul județului Alba și Biroul Electoral de Circumscripție nr. 1 Alba să ia atitudine publică privind aceste fapte grave de intimidare și denigrare a candidaților Alianței USR PLUS și să aducă, în spațiul public, lămuriri privind dreptul candidaților de a-și promova oferta electorală.

Dragi pesediști, vă promitem că vom lupta prin toate căile democratice pentru a eradica din România toate metehnele cu care ați virusat această țară: hoția, penalii în funcții publice și pensiile speciale.

Biroul de presă al USR PLUS Alba.

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate