Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” a județului Alba a înaintat în grad 33 de cadre

Publicat

isu

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” a județului Alba a înaintat în grad 33 de cadre. Festivitatea a avut loc joi iar printre participanți s-a aflat și prefectul județului Alba, Gheorghe Feneșes.

Joi, 1 august, la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba, au fost înaintaţi în gradul următor, la termen, un număr de 33 cadre, care au îndeplinit condiţiile prevăzute de Legea 80/1995 privind statutul cadrelor militare.

Prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, au fost înaintaţi în gradul următor 2 ofiţeri, astfel: în grad de locotenent colonel – 1 maior, în grad de locotenent – 1 sublocotenent.

Prin Ordin al Inspectorului Şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba, au fost înaintaţi în gradul următor 31 de subofiţeri, astfel: în gradul de plutonier adjutant şef – 2 plutonieri adjutanţi, în gradul de plutonier adjutant – 22 plutonieri majori, în gradul de plutonier major – 6 plutonieri, în gradul de plutonier – 1 sergent major.

Festivitatea a debutat cu prezentarea Ordinului Ministrului Afacerilor Interne de înaintare în grad a ofiţerilor şi a Ordinului Inspectorului şef al I.S.U. Alba pentru înaintarea în grad a subofiţerilor, după care, prefectul judeţului Alba Gheorghe Feneșes şi conducerea inspectoratului a înmânat cadrelor noile grade. La final s-a intonat Imnul Naţional al României.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax