Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI, la Alba Mall: „Metal World”, eveniment organizat pentru specialiştii din industria prelucrătoare de metale

Publicat

Vineri, de la ora 18.00, a fost programat evenimentul „Metal World”, în incinta Ballroom din Alba Mall, prilej cu care s-au reunit întreprinzătorii din industria prelucrătoare de metale, pentru a discuta tendinţele şi inovaţiile din domeniu.

Reprezentanţii TEA Cugir – organizatorul acestui eveniment – au precizat că este prima întâlnire profesională din România, dedicată în exclusivitate metalului. Reuniunea profesională implică participarea furnizorilor de echipamente, prestatorilor de servicii în domeniul procesării şi prelucrării prin aşchiere a metalelor şi lideri globali din industria prelucrătoare.

Metal World este prima întâlnire de 360° pentru cei care au cu adevărat un cuvânt de spus în industria de prelucrare a metalelor în România. Este un eveniment de business networking, un adevărat studiu de caz orientat către soluţii, o sursă de informare despre tendinţe şi inovaţii care oferă avantaje concrete atât din punct de vedere tehnologic, cât şi industrial”, au mai spus organizatorii.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax