Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Galeria Culturală Poarta 7: Expoziție de lucrări de artă sub semnătura artistului Mihai Pâslariu

Publicat

Galeria Centrului Cultural Poarta 7 găzduiește, în perioada 27 septembrie – 10 octombrie, o expoziție de lucrări realizate de artistul român Mihai Pâslariu. Cele aproximativ 70 de creații realizate cu tehnici diverse, de la pictură în ulei la colaj sau obiecte de instalații vor putea fi achiziționate de pasionații de artă.

Vernisajul expoziţiei are loc joi, 27 septembrie, orele 19.00 în prezenţa artistului şi a invitaţilor.

Mihai Pâslariu este un artist cunoscut pentru temele puternice pe care le abordează, de la suferinţă la relaţia om-animal, dar şi pentru interesul pe care-l acordă selectării materialelor cu care lucrează: în mâinile sale, cutiile, vederile şi revistele vechi, timbrele, discurile de vinil trec printr-un adevărat proces de transmutare, devenind fundament pentru artă. Membru al Uniunii Artiştilor Plastici, Mihai Pâslariu a fost deja acceptat de comunitatea artistică, având expoziţii diverse în ţară. Expoziţia curentă propune o selecţie din întreaga sa activitate de mai bine de cinci ani, punând în vedere evoluţia artistului, unele lucrări fiind expuse pentru prima dată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax