Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Filmul de animație „Hotel Transilvania”, o producție 2012, la Cinema Dacia din Alba Iulia. Vezi trailer-ul

Publicat

YouTube video

O nouă producție 2012 va fi proiectată marți și miercuri, la ora 16.00, pe ecranul cinematografului Dacia. Este vorba despre filmul de animație „Hotel Transilvania”, o poveste haioasă, ce îl are ca personaj principal pe Dracula, în rolul de tată hiper-protector. Acesta administrează o stațiune de lux, departe de lume, însă un tânăr pământean o descoperă și se îndrăgostește de fiica adolescentă a contelui. Proiecția face parte din campania „Salvează Cinematograful Dacia”, prețul biletului este 4 lei, iar la proiecție sunt invitați toți albaiulienii care doresc să „pună umărul” la supraviețuirea singurului loc din oraș în care se mai poate viziona un film și să tragă o porție bună de râs între timp, alături de personajele din filmul de desene animate.

Acțiunea filmului se petrece la Hotel Transylvania, extravagantul hotel de cinci stele al lui Dracula, unde monştrii şi familiile lor se pot simţi în largul lor, fără a fi deranjaţi de oameni. Într-un weekend cu totul special, Dracula i-a invitat pe câţiva dintre cei mai faimoşi monştri ai lumii – Frankenstein cu soţia, Mumia, Omul Invizibil, o familie de vârcolaci şi mulţi alţii – pentru a sărbători cea de-a 118-a zi de naştere a fiicei sale Mavis. Lui Dracula nu i se pare că va avea probleme dacă va comanda în afară mâncarea pentru petrecerea acestor ciudaţi – dar universul său se va prăbuşi când un muritor de rând va pune piciorul pentru prima dată în acest hotel şi se va împrieteni cu Mavis.

„Hotel Transilvania” este regizat de Genndy Tartakovsky, iar pe coloana sonoră a filmului se regăsesc vocile actorilor Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, Fran Drescher și mulți alții.

Vedeți mai jos trailer-ul filmului „Hotel Transilvania”:

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Paul Marius

    marți, 20.11.2012 at 13:14

    De la 18:30 ruleaza si filmul Dupa Dealuri….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax