Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

La toate chioșcurile de difuzare a presei puteți găsi SUPLIMENTUL DE PROGRAME TV Alba24

Publicat

La toate chioșcurile de difuzare a presei din județ puteți găsi Suplimentul Color de Programe TV al noului săptămânal Alba24. În supliment puteți găsi  PROGRAMELE  pentru cele mai importante canale TV difuzate din perioada de joi, 11 aprilie, până miercuri, 17 aprilie.

Suplimentul se găsește în interiorul săptămânalului Alba24 în care mai puteți citi articolele din paginile de Anchete, Politică, Administraţie, Sănătate şi frumusete, Sport, Junior şi “Testul de sinceritate”  și o pagină cu anunțuri de Mica Publicitate, în care oricine poate publica ANUNȚURI GRATUIT,  dacă le postează, tot gratuit,  prin intermediul secţiunii online anunţuri.alba24.ro.

În plus, în două pagini de pamflet și satiră politică denumite “Bârfe din 3 surse” veți putea citi pe  povești haioase despre năravurile politicienilor locali. În acest număr citiți povestea  ”Harry Potor și Camera Decretelor” – în care veți vedea cum parlamedicul Harry Potor, prin mici vrăjeli electorale a trecut prin zidul  Cabinetului de Gardă direct în Camera Decretelor. O adevărată magie, făcută cu măiestrie.

PS: Chiar dacă nu vedeți ziarul expus, cereți-l insistent chioșcarului. I-am dat pentru toată lumea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax