Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

La toate chioșcurile de ziare puteți găsi numărul 3 al Săptămânalului Alba24. Analize, anchete și două pagini de pamflete

Publicat

Astăzi, la toate chioșcurile de difuzare a presei din județul Alba puteți găsi numărul 3 al săptămânalului  Alba24. În cele 16 pagini full color aveţi la dispoziţie articole despre temele fierbinți ale săptămânii. În paginile ”Bârfe din 3 Surse” mai puteți vedea fotografii satirice, însoțite de comentarii pline de ”tâlc” și articole-pamflet despre năravurile grele ale politicii locale. 

Săptămânalul mai conține și un SUPLIMENT TV cu PROGRAMELE celor mai importante canale TV difuzate din perioada de joi, 25 aprilie, până miercuri, 1 mai.

În săptămânalul Alba24 mai puteți citi articolele din paginile de Anchete, Politică, Administraţie, Sănătate şi frumusete, Sport, Junior şi “Testul de sinceritate” și o pagină cu anunțuri de Mica Publicitate, în care oricine poate publica ANUNȚURI GRATUIT,  dacă le postează, tot gratuit, prin intermediul secţiunii online anunţuri.alba24.ro.

Preţul unui ziar este de 1 leu și se găsește începând de luni dimineața la toate chioșcurile de difuzare a presei din județul Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax