Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Lansarea romanului „Șansa” de Michaela Jurat Mircioiu la Centrul de Zi pentru Vârstnici din Alba Iulia

Publicat

Untitled Vineri începând cu ora 12.00, la Centrul de Zi pentru Vârstnici va avea loc lansarea romanului Șansa, semnat de Michaela Jurat Mircioiu din Zlatna.

Michaela Jurat Mircioiu este cercetător chimist. La vârsta de aproximativ 20 de ani a fost diagnosticată cu Scleroză Multiplă (SM), o boală incurabilă. După mai bine de 20 de ani de luptă, cu ea însăși, a reușit să se ridice din scaunul cu rotile și a devenit un model național pentru cei care suferă de această boală.

Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Consiliul local – Direcția de Asistență Socială Alba și Centrul de Zi pentru Vârstnici, vă invită la o poveste de viață: o carte, un destin, o luptă.

Dacă vreți să ascultați această poveste, sunteţi invitaţi vineri, 7 august, ora 12.00, la Centrul de Zi pentru Vârstnici (Alba Iulia, str. Libertății nr. 21), la lansarea cărții Șansa, semnată de Michaela Jurat Mircioiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax