Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lucrări la canalizare: Circulația autovehiculelor pe Bulevardul Revoluției din Alba Iulia s-a desfășurat cu dificultate

Publicat

Circulația autovehiculelor pe Bulevardul Revoluției din Alba Iulia s-a desfășurat, joi, cu dificultate, din cauza unor lucrări la carosabil. Problema ne-a fost adusă la cunoștință de un cititor Alba24, care ne-a pus la dispoziție și imagini foto.

În plină zi, în Alba Iulia muncitorii au intervenit pe Bulevardul Revoluției, între piața din Cetate și stadion, pentru executarea unor lucrări de canalizare. Din cauza faptului că zona respectivă este intens circulată, primele blocaje în trafic nu au întârziat să apară. În timp ce cetățenii se plâng din cauză că pierd timp inutil în trafic, reprezentanții Primăriei Alba Iulia atrag atenția că aceste lucrări trebuie realizate: „Pe timp de noapte nu se pot realiza, deoarece locatarii din zonă se plâng din cauza zgomotului produs de utilaje, iar pe timpul zilei sunt nemulțumiți că se încurcă traficul. Este important de precizat că aceste lucrări trebuie realizate, iar cei responsabili cu lucrările sunt conștienți că trebuie să le finalizeze în cel mai scurt timp”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax