Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Movie Night Returns” la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Organizatorii promit să surprindă cu o alegere de excepţie

Publicat

Cu toate că nu mai e mult până la deschiderea unui cinematograf nou în Alba Iulia, studenţii de la Universitatea „1 Decembrie 1918″ nu renunţă la deja tradiţionala seară de film. Așadar, iubitorii de film, studenţi la UAB sau nu, se vor putea delecta miercuri seara, cu o producție „de excepţie”, după cum se laudă organizatorii.

Nu ştim încă despre ce film este vorba, întrucât reprezentanţii Ligii Studenţilor din Alba Iulia au dorit să păstreze surpriza, dar cu siguranţă va fi o alegere pe placul tuturor. Totodată, aceştia promit ca, începând de data viitoare, alegerea să le revină din nou studenţilor, care vor putea supune la vot pelicula preferată.

Prin urmare, toţi cei care preferă să-şi petreacă seara vizionând un film bun, sau cei care pur şi simplu vor să mai simtă, măcar pentru două ore, aerul şi spiritul studenţesc, sunt aşteptaţi miercuri seara, începând cu ora 20.00, în sala A8 a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax