Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Noaptea Reducerilor la Alba Mall. Micro-preţuri şi concert incendiar cu Anna Lesko

Publicat

Sâmbătă seara, începând cu ora 19.00, magazinele din Alba Mall aşteaptă albaiulienii la o sesiune de cumpărături înainte de concediu, la Noaptea Reducerilor. O noapte întreagă preţurile „intră la apă”, iar cumpărărtori vor beneficia de discounturi din partea magazinelor sau de promoţii speciale. Surpriza serii va fi Anna Lesko, care va susţine un concert incendiar, de la ora 20.00.

Centrul Comercial Alba Mall a pregătit o nopate albă la cumărături pentru albaiulieni. Începând cu ora 19.00 şi până la miezul nopţii vă puteţi bucura de mici reduceri şi promoţii din partea magazinelor din Alba Mall.

„Fără noapte bună, fără vise plăcute! Alba Mall trage de timp în sus și de prețuri în jos , toată seara ! Până la miezul nopții, prețurile devin mai mici decât ai visat.” transmit reprezentanții centrului comercial Alba Mall.

Pe 14 iunie la Alba Iulia începe cea mai lungă noapte a reducerilor. De la ora 19.00 până la miezul nopții, albaiulienii au micro-prețuri pentru mega-branduri. Bonus, un show adevărat și efervescent cu Anna Lesko, de la ora 20.00 seara.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax