Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ASTĂZI: Noi proteste antiguvernamentale anunţate la Alba Iulia, București şi în mai multe orașe din ţară

Publicat

Noi proteste antiguvernamentale sunt anunţate, pe rețeaua de socializare Facebook, pentru duminică seară, atât în Piaţa Victoriei din București, cât şi la Alba Iulia și în mai multe oraşe din ţară. Manifestanţii cer demisia liderilor celor două Camere şi retragerea legilor Justiţiei din Parlament.

„Duminică ne vedem în Piaţa Victoriei eliberată. Legile justiţiei nu trebuie să treacă. Urmează o perioadă – e vorba de zile – în care parlamentarii se vor face că discută amendamente, la grămadă, în regim de urgenţă. Apoi le vor vota, prefăcându-se că asta înseamnă democraţie şi dezbatere. Strada, societatea civilă, presa sau reprezentanţii unor ţări democratice trag semnale de alarmă, pe ei încă nu îi interesează. Trebuie să îi oprim!”, se arată în postarea de pe pagina evenimentului din Bucureşti.

Manifestanții ar urma să se adune în Piaţa Victoriei din Capitală, de la ora 18.00.

Proteste asemănătoare vor avea loc şi în Alba Iulia, Târgu-Mureş, Cluj şi Deva, de la aceeaşi oră. Oamenii cer demisia celor două camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, precum şi retragerea legilor Justiţiei, scrie adevăru.ro.

Citește și DUMINICĂ: Un nou protest împotriva corupției și a modificării legilor justiției, în fața Prefecturii Alba

Duminică, 3 decembrie, în fața Prefecturii din Alba Iulia este programat, de la ora 18.00, un nou protest împotriva corupției, a modificării legilor justiției și a legilor fiscale.

„Asemenea lui Ion Iliescu, care în 1990 chema minerii să zdrobească Piața Universității, Dragnea își cheamă trupele de partid în stradă, să-i apere puterea personală, obținută prin furt din banii publici și abuz în funcție.

Ca să scape de închisoare, Dragnea e gata să arunce țara în haos și asmute oamenii împotriva instituțiilor legitime ale statului. A mai încercat o dată, în februarie, prin organizarea de contramanifestații la protestele împotriva OUG 13 și a eșuat.

Liviu Dragnea și PSD manipulează, exact așa cum o făceau Ion Iliescu și FSN în 1990, mințind oamenii că forțe oculte amenință țara. Atunci erau legionari și agenți străini, acum e statul paralel. Istoria a demonstrat însă că Ion Iliescu este cel care a primejduit dezvoltarea României din care milioane de români au plecat în căutarea unei vieți mai bune.

Sper că din ce în ce mai mulți români s-au trezit și au înțeles că nu România e în pericol, ci Liviu Dragnea care trebuie să răspundă pentru că a furat, împreună cu prietenii lui, din banilor lor, în afacerea Teldrum.

Liviu Dragnea declanșează războiul împotriva românilor care-și doresc o țară normală, ca afară. Mitingurile anunțate sunt o sfidare la adresa oamenilor care protestează, voluntar, pentru că s-au săturat de abuzul de putere, lăcomia și incompetența PSD, care transformă România într-un stat eșuat. Și sunt o înfruntare a partenerilor internaționali – Comisia Europeană, OLAF – care atrag atenția că România face pași înapoi în privința democrației, luptei anti-corupție și sănătății economiei.

Vom lupta împotriva adoptării legilor anti-justiție care vor instaura nedreptatea în România și vom scoate la lumină toate abuzurile PSD împotriva economiei.

Îi spunem lui Liviu Dragnea că el nu e România și că România este a noastră, a celor care dorim binele ei. Pentru prima oară în istorie, toate blocurile sindicale, ong-urile, grupurile civice și galeriile sportive, fac apel la CETĂȚENII ROMÂNI să iasă în stradă să își apere țara conform articolului 55 din Constituție.

Principalele revendicări :

  • modificările legilor Justiției
  • legile fiscale
  • abuzurile Jandarmeriei

Pentru prima dată, nu mai contează culoare politică, ideologii, revendicări, ci OBLIGAȚIA noastră de a ne apăra țara în fața acestui tăvălug politico-mafiot”, au transmis organizatorii evenimentului „Alba Iulia vrem justiție nu corupție”, pe pagina de socializare Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax