Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O persoană decedată şi alte două rănite într-un accident de circulaţie

Publicat

pompier

UPDATE: Circulaţia a fost deblocată pe sensul de mers Alba Iulia-Aiud. Din primele cercetări la faţa locului ale poliţiştilor, accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum. O maşină în care se aflau două femei a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un autoturism. În urma coliziunii, una dintre femei a decedat, iar cealaltă a ajuns la spital. Şoferul maşinii, care circula regulamentar este rănit şi se află sub supraveghere medicală. S-a intervenit cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, pentru scoaterea persoanelor rămase încarcerate şi acordarea primului ajutor medical.

Un accident de circulaţie grav a avut loc, luni dimineaţă, pe DN1, la kilometrul 390+700, în afara localităţii Oiejdea. Două autoturisme au intrat în coliziune, iar o persoană a decedat şi alte două sunt rănite. Poliţiştii au anunţat că, la ora 9.30, circulaţia era blocată pe sensul de mers Alba Iulia – Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax