Contacteaza-ne si pe
Publicitate

Uncategorized

RADARE în CASCADĂ pe DN1, în Alba, Sibiu şi Braşov. Poliţiştii rutieri, „cu ochii” pe şoferii care circulă cu viteză excesivă

Publicat


radareŞoferii aflaţi în trafic joi, pe DN1, pe tronsoanele Alba, Sibiu şi Braşov vor fi monitorizaţi cu radare amplasate în cascadă de poliţiştii rutieri, în cadrul unei acţiuni de prevenire a accidentelor cauzate de viteza excesivă.

Acţiunea se derulează până la ora 20.00, de poliţiştii rutieri din Sibiu, Alba şi Braşov.

Iniţiativa poliţiştilor este urmare a numărului mare de accidente cauzate de viteza neadaptată la condiţiile de drum şi cele meteorologice, astfel că au ales astfel de acţiuni cu caracter preventiv.

Poliţiştii din Sibiu vor scoate „la şosea” toate autospecialele dotate cu radar. Acestea vor fi prezente atât pe DN1, cât şi pe drumurile judeţene şi în interiorul localităţilor.

Şoferii trebuie să ştie că, pe lângă viteza excesivă, poliţiştii vor sancţiona şi alte nereguli, de exemplu neportul centurii de siguranţă.

Comunicatul IPJ Sibiu: „În vederea creşterii gradului de siguranţă în trafic, în data de 25 septembrie a.c, între orele 7.00 – 20.00, pe linia combaterii excesului de viteză, poliţiştii rutieri şi cei de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu vor organiza şi desfăşura o acţiune cu caracter preventiv în sistem CASCADĂ, pe DN 1, tronsoanele Alba şi Braşov, în colaborare cu Serviciul Rutier Alba şi Serviciul Rutier Braşov.

Activităţile se vor derula în sistem integrat la nivelul întregului judeţ, iar poliţiştii vor utiliza toate dispozitivele de măsurare şi înregistrare a vitezei de deplasare a autovehiculelor şi vor acţiona pe drumurile naţionale şi europene care tranzitează judeţul, pe drumurile judeţene, dar şi în interiorul localităţilor, pe străzile şi căile cu risc ridicat de producere a accidentelor de circulaţie.

Poliţiştii vor urmări sancţionarea tuturor abaterilor de la prevederile legale referitoare îndeosebi la viteză, portul centurii de siguranţă, precum şi identificarea persoanelor care au comis infracţiuni la regimul circulaţiei sau de altă natură.

Principalul scop al activităţilor îl constitutie diminuarea numărului de evenimente rutiere cu consecinţe negative şi sensibilizarea populaţiei cu privire la riscurile la care sunt expuşi participanţii la trafic în cazul în care nu sunt respectate prevederile normelor rutiere.”


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

SFÂNTUL NICOLAE: De ce Moșul apare pe un cal alb. Semnificații ale sărbătorii din 6 decembrie

Publicat

Se spune că Moș Nicolae vine pe un cal alb, iar Moș Crăciun într-o sanie trasă de reni. Cunoscut și sub numele de Sân-Nicoară, despre Sfântul Nicolae se spune că păzește soarele care încearcă să se strecoare pe lângă el, pentru a ajunge la tărâmurile de miazănoapte, unde va lăsa lumea fără căldură și lumină. […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO: INCENDIU la Vințu de Jos. Acoperișul unei case, mistuit de flăcări

Publicat

Un incendiu a izbucnit joi seara, în jurul orei 21:35, la acoperișul unei case aflate în localitatea Vințu de Jos. Potrivit ISU Alba, Garda de Intervenție Sebeș în cooperare cu SVSU Vințu de intervin pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case în localitatea Vințu de Jos. UPDATE, ora 22:25 – Potrivit […]

Citește mai departe
Publicitate

AIUD

FOTO: Gala performerilor, la Aiud. Elevii olimpici și profesorii pregătitori, premiați de autoritatea locală. LISTA

Publicat

Excelența în educație a fost apreciată și recompensată joi, în cadrul Galei Performerilor, la Aiud. Elevii unităților de învățământ din municipiu care au obținut rezultate excepționale la olimpiadele școlare naționale și internaționale dar și profesorii care i-au pregătit au fost recompensați de autoritatea publică locală. Potrivit reprezentanților Primăriei Aiud, recompensa financiară s-a acordat conform HCL […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: INCENDIU la Alba Iulia. Un autoturism a luat foc, pe strada Arnsberg

Publicat

Un incendiu a izbucnit joi seara la compartimentul motor al unui autoturism aflat pe o stradă din municipiul Alba Iulia. Potrivit ISU Alba, Detașamentul de Pompieri Alba Iulia intervine pentru lichidarea unui incendiu aparut la compartimentul motor al unui autoturism în municipiul Alba Iulia pe strada Arnsberg. Pompierii intervin cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate