Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

UPDATE: Şedinţă extraordinară la CJ Alba. Bani pentru drumuri judeţene şi comunale şi parteneriat pentru integrare. Ordinea de zi

Publicat

CJ prefectura alba Consilierii judeţeni din Alba s-au reunit joi, 16 octombrie, de la ora 11.00, în şedinţă extraordinară, cu patru proiecte pe ordinea de zi. A fost propusă alocarea unor fonduri pentru localităţi din Alba şi repartizarea sumelor defalcate din TVA pentru drumuri judeţene şi comunale.

UPDATE: Toate proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi au fost aprobate de către consilieri.

Proiectul ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind modificarea componentei Comisiei Judetene pentru Protectia Copilului Alba (ca reprezentant AJPIS Alba, Liviu Florin Florea a fost înlocuit cu Simona Ciucă)

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea achiziţionării de servicii de consultanţă şi reprezentare juridică.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea implementării Proiectului ID 146437 „Parteneriat pentru integrare” finanţat în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul Major de Interventie 6.1 „Dezvoltarea economiei sociale” (două structuri de economie socială la Şona şi Căpâlna)

4. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Alba nr. 25/30.01.2014 pentru repartizarea pe unitati administrativ-teritoriale din Judeţul Alba a cotelor si sumelor defalcate din unele venituri ale bugetului de stat, precum si pentru repartizarea sumelor defalcate din taxa pe valoarea adaugată pentru drumuri judeţene şi comunale, pe anul 2014.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax