Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Şedinţă de Consiliu Local la Alba Iulia. Avocatul Marius Costinaş, instalat în locul lui Mihai Baco, în funcţia de consilier local

Publicat

În şedinţa de marţi a Consiliului Local (CL) Alba Iulia, două dintre punctele de pe ordinea de zi au vizat demisia anunţată la sfârşitul lunii trecute, din CL, a avocatului Mihai Baco şi validarea mandatului de consilier a următorului pe lista PDL, avocatul Marius  Adrian Costinaş.

În cadrul ședinței s-a întrunit comisia de validare care a stabilit instalarea în funcția de consilier a avocatului Marius Costinaș, care va fi noul membru în Consiliul Local. Propunerea de înlocuire a lui  Mihai Baco cu Marius Costinaș a fost votată în unanimitate de către toți consilieri locali. Marius Costinaș a depus jurământul de consilier în cadrul CL  Alba.

Referitor la această modificare, Mihai Baco a declarat pentru Alba24.ro că le urează succes foştilor colegi şi „să lucreze în continuare în interesul comunităţii”. Acesta preciza la momentul demisiei sale că nu se mai regăseşte în comportamentul partidului, nefiind „o maşină de vot”.

Vă prezentăm integral punctele  care au fost  pe ordinea de zi:

1. Demisia unui membru a Consiliului local al municipiului Alba Iulia
2. Modificarea Hotărârii nr. 217/2008 a Consiliului local al municipiului Alba Iulia
3. Validarea mandatului de consilier local a supleantului cuprins pe lista Partidului Democrat Liberal Alba
4. Încheierea unui contract de comodat între Consiliul local al municipiului Alba Iulia şi Asociaţia Intercomunitară de Dezvoltare Alba Iulia
5. Scoaterea temporară din fondul forestier a unei suprafeţe de pădure şi schimbarea categoriei de folosinţă din „pădure” în „drum forestier”.
6. Punerea la dispoziţia Ministerului Mediului şi Pădurilor – Administraţia fondului pentru mediu, a unui imobil (teren), în vederea realizării obiectivului : „Realizarea pistelor pentru biciclişti în municipiului Alba Iulia, pe durata execuţiei lucrărilor.”
7. Aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul : „Realizarea pistelor pentru biciclişti în municipiul Alba Iulia, faza SF”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax