Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

ASTĂZI și MÂINE: RESTRICȚII de circulație la Alba Iulia. Lucrări pe strada Mircea Eliade, pentru decolmatarea șanțului de gardă

Publicat

Traficul rutier pe strada Mircea Eliade din Alba Iulia, între intersecțiile spre strada Toporașilor, respectiv Bd. Revoluției este închis astăzi și mâine, pentru desfășurarea unor lucrări, transmite Primăria.

În această perioadă s-a dispus măsura decolmatării șanțului de gardă situat pe strada Mircea Eliade, în care se descarcă apa pluvială de pe versanții cuprinși între străzile Lalelelor și Nazareth Illit, potrivit sursei citate.

”În vremuri în care nu mai poți ști bine cine și de ce se ocupă, pare evident că acest canal de gardă e răspunderea primăriei. N-aș vrea să ne sustragem situațiilor neplăcute la care s-a ajuns prin exploatarea necorespunzătoare, dar oamenii trebuie să știe că proprietar este Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare. De doi ani insistăm ca acest element tehnic esențial să intre în administrarea orașului, dar abia acum avem semnale că decizia, complet justificată și de faptul că acea zonă a devenit intravilan, ne va fi favorabilă. Nu am mai așteptat și am acționat cu cei de la Apa CTTA și operatorul de salubritate, în regim de <să facem ce trebuie>, pentru că oamenii așteaptă o rezolvare, nu să știe de unde vine ștampila. Suntem în discuții pentru a prelua inclusiv canalul de gardă de pe Valea Popii. Acolo am mai intervenit. Prin modernizarea drumurilor, evident, s-au profilat corespunzător și canalele pluviale, dar mai sunt multe de făcut”, a declarat Paul Voicu, viceprimar cu atribuții de primar.

sursa foto: Google Maps

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax