Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Luni: Situația drumurilor în județul Alba

Publicat

În judeţul Alba nu au fost raportate, luni dimineață, situații în care circulaţia să se desfăşoare cu dificultate pe unele drumuri naționale, potrivit Infotrafic. Se înregistrau însă ninsori slabe moderate la Unirea (DN 1), Zlatna (DN74),  Abrud (DN 74, 74A), Cîmpeni (DN 75), Sălciua (DN 75), Scărişoara (DN75,1R). Menţionăm că meteorologii au emis atenţionare de ninsori şi viscol, pentru judeţele din sudul ţării şi de la munte, începând de luni, până marţi dimineaţă.

În judeţul Alba, reprezentanţii de la Drumuri Naţionale au acţionat cu 10 utilaje și au împrăștiat 43 tone material antiderapant, potrivit Infotrafic.

La Alba Iulia se înregistrau -5 grade Celsius, fiind așteptate, pe parcursul zilei, ninsori locale cu caracter moderat, temperaturi între -8 și – 3 grade Celsius și condiții de ceață, de marţi vremea urmând să se însenineze.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax