Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ASTĂZI: Spectacol de final de an al cursanţilor Şcolii de Arte şi Meşteşuguri Alba Iulia. Colinde şi dansuri

Publicat

Şcoala de Arte şi Meşteşuguri din cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba organizează, miercuri, spectacolul „A venit, a venit iarna!”, eveniment care încheie anul pentru cursanţii şcolii. Spectacolul are loc la ora 17.00 la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia şi intrarea este liberă.

Programul cuprinde în debut vernisajul expoziţiei de artă fotografică şi pictură ce reuneşte lucrări realizate de elevii claselor: Pictură şi design vestimentar, coordonată de Ioana Raica, şi de Artă fotografică, coordonată de Vasile Sârb.

Evenimentul va continua cu colinde şi cântece de Crăciun, dans modern, momente de teatru şi poezie susţinute de elevii claselor de muzică vocală tradiţională (coordonator Leontina Fărcaş), de chitară  (coordonator Lucian Borcea), canto – muzică uşoară (coordonator Marinela Popa), acordeon – orgă electronică (coordonator Ovidiu Ţăran), dansuri ( coordonator Octavia Oprea), pian(coordonator Oana Cârstea), actorie (coordonator Viorel Cioflică) şi clasa de instrumente de suflat (coordonator Nicolae Vancu).

„Spectacolul „A venit, a venit iarna!” este cadoul de Crăciun pe care cursanţii claselor Şcolii de Arte şi Meşteşuguri şi profesorii lor îl oferă din suflet publicului din Alba Iulia.  Evenimentul încheie seria de acţiuni culturale pe care şcoala le-a derulat în acest an şi încununează practic activitatea de pe parcursul unui întreg an şcolar. Îi invităm cu drag alături de noi pe toţi cei care vor să se bucure de colinde, muzică, dans, teatru şi poezie”, a spus Marinela Popa – şeful Serviciului Şcoala de Arte şi Meşteşuguri din cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Alba, Centrul de Cultură “Augustin Bena” Alba cu sprijinul Casei de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia.

Şcoala de Arte şi Meşteşuguri a fost înfiinţată în 1969, iar din 2007 funcţionează în cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba fiind condusă de profesorul Marinela Popa. Şcoala vine în întâmpinarea cererilor tot mai numeroase de formare continuă şi se vrea a fi o „pepinieră” de specialişti talentaţi pentru celelalte servicii. Disciplinele din cadrul şcolii sunt: arte plastice, arte vizuale moderne, arte vizuale clasice, canto muzică populară, canto muzică uşoară, teorie şi solfegii, chitară, instrumente de suflat, instrumente cu clape, teatru, dans, ţesături şi cusături tradiţionale, ceramică, arta lemnului, pictură religioasă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax