Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Supravegheați copiii și animalele de companie! Acţiuni de deratizare pe domeniul public din Alba Iulia

Publicat

Primăria municipiului Alba Iulia a anunţat că, luni, 2 aprilie, în oraş se vor desfăşura acţiuni de deratizare. În funcţie de condiţiile meteorologice, acestea se pot prelungi până pe 4 aprilie. Substanţele folosite sunt biodegradabile,  însă se recomandă cetăţenilor să-şi supravegheze copiii şi animalele de companie.

În data de 2 aprilie 2012, Primăria municipiului Alba Iulia organizează, prin S.C. „Coral Impex” S.R.L., tratamente de deratizare pe domeniul public al oraşului. Perioada de execuţie a acestora se poate prelungi în funcţie de condiţiile meteorologice, până joi, 4 aprilie 2012.

Substanţele folosite sunt avizate de Ministerul Sănătăţii, sunt biodegradabile şi fac parte din grupa Xn de toxicitate.

„Vă rugăm să supravegheaţi cu atenţie copiii şi animalele de companie pentru a nu intra în contact direct cu substanţele raticide. În caz de ingerare accidentală a raticidelor, prezentaţi-vă imediat la Spitalul Clinic de Urgenţă”, au precizat reprezentanţii administraţiei locale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax