Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Târg de produse tradiționale în parcarea Alba Mall. Întâlnire cu crescătorii de Suine şi Federaţia Naţională a Producătorilor de Produse Tradiţionale

Publicat

produse traditionale La Alba Mall se desfășoară vineri, începând cu ora 10.00 un târg de Produse Tradiționale. Astfel albaiulienii pot aprecia gustul și calitatea produselor tradiționale din judeţ. De asemenea la sala de evenimente a centrului comercial va avea loc şi un simpozion la care participă membri ai Federaţiei Naţionale a Producătorilor de Produse Tradiţionale şi Asociaţiei Naţionale a Crescătorilor de Suine din Rasa Mangaliţa şi Bazna.

Alba Mall este cuprins, vineri de gust și savoare. Astfel de la ora 10.00 mulți oaspeți, vor avea ocazia să guste cele mai bune preparate tradiționale din judeţul Alba. Albaiulieni vor putea vizita Târgul de Produse Tradiționale amplasat în parcarea mall-ului, care va cuprinde aproximativ 20 de standuri ale producătorilor din judeţ.

Tot vineri, Federaţia Naţională a Producătorilor de Produse Tradiţionale în colaborare cu Asociaţia Naţională a Crescătorilor de Suine din Rasa Mangaliţa şi Bazna organizează Alba Iulia simpozionul intitulat „Rasele de porci Mangaliţa şi Bazna sursă pentru prelucrarea produselor tradiţionale româneşti”. Evenimentul începe vineri de la ora 10.00, la sala de evenimente a centrului comercial Alba Mall.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate