Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ASTĂZI: Termen limită pentru depunerea cererilor pentru subvenţiile agricole unice pe suprafaţă

Publicat

teren agricol 2 Termenul limită de depunere a Cererilor unice de plată în cadrul Campaniei 2017 este data de 15 mai 2017. Potrivit autorităţilor, termenul nu va fi prelungit.

Până în 10 mai erau depuse 799.491 de cereri, pentru 7 milioane hectare. În total, ar urma să depună cereri 901.335 de fermieri.

Pentru a veni în sprijinul fermierilor, sediile APIA judeţene/ locale au avut program şi în două weekenduri.

Însă logarea pe aplicaţia IPA Online a fost cu probleme, din cauza numărului mare de accesări, astfel că APIA a decis ca până la data finală de depunere a cererilor unice de plată în cadrul Campaniei 2017, respectiv 15 mai, să nu poată fi accesată de către fermieri, ci doar de Centrele judeţene/locale APIA.

Măsura a fost luată “tocmai pentru a se asigura o cât mai bună funcţionare a acesteia pentru introducerea în sistem, în timp util, a cererilor depuse fizic de beneficiarii care se regăsesc la sediile noastre din teritoriu”, potrivit APIA.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax