Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Trei persoane şi-au pierdut viaţa, într-un teribil accident pe DN7

Publicat

Trei persoane şi-au pierdut viaţa, marţi dimineaţă, pe DN7, în urma unui teribil accident de circulaţie ce a avut loc la limita dintre judeţul Alba şi Hunedoara, între un autoturism şi un autotren.

Victimele, un bărbat de 58 de ani, o femeie de 66 de ani şi o altă persoană de 73 de ani, domiciliaţi în Cluj au fost încarcerate, iar la faţa locului a fost necesară intervenţia ISU.

Potrivit IPJ Alba, şoferul autoturismului marca Alfa Romeo, bărbatul de 58 de ani, a adormit la volan, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autotren aparţinând unei societăţi din Ungaria. În urma impactului, toţi trei pasagerii din maşină au decedat.

Circulaţia a fost blocată pentru aproximativ 2 ore, în afara localităţii Şibot, la km 351+960 de metri, pe DN7.

Drumul Naţional 7 a devenit o adevărată „zonă neagră” pentru conducătorii auto. În urmă cu aproximativ o lună, alte 5 persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident, în zona respectivă. Oamenii legii au demarat un plan de acţiuni pentru reducerea riscului rutier pe DN7 şi DN1.

Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba:

„La  data de 21.06 2011, ora 05.45, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a fost sesizat în legătură cu producerea unui accident rutier grav.

Echipa operativă s-a deplasat imediat la faţa locului şi a constat că, pe DN 7, la km. 351+960 metri, în afara localităţii Şibot, jud.Alba, D.N., de 58 ani, din municipiul Cluj Napoca, judeţul Cluj, în timp ce conducea autoturismul, a adormit la volan, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu autotractorul condus de K. V., de 53 ani, din Ungaria.

Ca urmare a accidentului, conducătorul auto D. N, P. D., de 73 ani şi soţia acestuia, P. A., de 66 ani, din Cluj Napoca, ambii pasageri în autoturism, au decedat.”

Sursa foto: IPJ Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax