Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Ultima şedinţă de Consiliu Judeţean, înainte de alegeri. Vezi ordinea de zi

Publicat


Consilierii judeţeni din Alba s-au reunit în şedinţă, joi, de la ora 11.00, în ultima şedinţă înaintea alegerilor locale, în urma cărora componenţa forului judeţean se schimbă. Pe ordinea de zi s-au aflat subiecte ce ţin de aprobarea unor detalii de organizare a serviciului de transport public judeţean, parteneriate pentru funcţionarea unor case de tip familial, înfiinţarea unei filiale a Bibiotecii Judeţene „Lucian Blaga” la Casa de Cultură a Sindicatelor, dar şi prelungirea contractelor de închiriere pentru cabinete stomatologice ori rectificări bugetare.

Vă prezentăm proiectul ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Strategiei de dezvoltare a serviciului de transport public judeţean de persoane prin curse regulate, în Judeţul Alba, pentru perioada 2012-2016.

2. Proiect de hotărâre privind înfiinţarea unei filiale la Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba, cu sediul la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, Str. Mihai Viteazu nr. 31.

3. Proiect de hotărâre privind modificarea Statului de funcţii al Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Convenţiei de parteneriat încheiată între Direcţia Generală de Asistenţa Socială şi Protecţia Copilului Alba şi Filiala Filantropia Ortodoxă Totoi a Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia, în vederea funcţionării Casei de tip familial „Sfânta Maria” şi Casei de tip familial „Sfânta Ana” din Alba Iulia.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Convenţiei de parteneriat încheiată între Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba şi Filiala Filantropia Ortodoxă Ocna Mureş, în vederea înfiinţării Casei de tip familial „Sf. Mucenic Ciprian” Ocna Mureş.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Actului adiţional nr. 1 la Convenţia de parteneriat nr. 4322/01/10.06.2011 încheiată între Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba şi Filantropia Ortodoxă Aiud pentru funcţionarea Casei de tip familial „Sf. Ioan Botezătorul” Aiud.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Convenţiei de parteneriat încheiată între Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba şi Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia în vederea funcţionării Casei de tip familial „Adolescenţa” Oarda de Jos.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea Convenţiei de parteneriat încheiată între Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba şi Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia, în vederea înfiinţării Centrului de zi pentru copii antepreşcolari „Sfânta Irina” Blaj. 9. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii termenului contractului de închiriere a unor bunuri, proprietate privată a Judeţului Alba, încheiat între Consiliul Judeţean Alba şi Convenţia de grupare a cabinetelor medicale stomatologice individuale.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea transmiterii dreptului de administrare de la Consiliul Judeţean Alba la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba asupra a două clădiri în care au funcţionat unităţi de învăţământ special, precum şi a schimbării destinaţiei spaţiilor din aceste clădiri, ca urmare a primirii Avizului conform al Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

11. Proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea Anexelor 11 o şi 11 a la Hotărârea Consiliului Judeţean Alba nr. 133/28.07.2011 privind stabilirea de taxe locale şi tarife datorate bugetului general al Judetului Alba în anul 2012, cu modificările şi completările ulterioare.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea reţelei şcolare de învăţământ special din Judeţul Alba pentru anul şcolar 2012-2013.

13. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii nr. 21/26.01.2012 privind constituirea şi utilizarea excedentului bugetului local în anul 2012, cu modificările ulterioare.

14. Proiect de hotărâre privind realizarea Ghidului de orientare educaţională şi vocaţională pentru elevi şi tineri – ALBA INFODESK.

15. Proiect de hotărâre privind completarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia.

16. Proiect de hotărâre privind repartizarea subvenţiilor şi a altor surse de la bugetul de stat către bugetele locale ale unităţilor administrativ-teritoriale, pe anul 2012.

17. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului general al Judeţului Alba, bugetului propriu al Judeţului Alba, bugetului creditelor interne şi a bugetelor instituţiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau partial din venituri proprii, pe anul 2012.

18. Întrebări, interpelari, declaraţii politice.

Foto: arhivă


TOP articole in ultimele zile


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: 16 turiști, rămași blocați cu trei mașini în zăpadă, în Munții Șureanu, salvați de jandarmi și Salvamont Alba

Publicat

Un grup de 16 turiști care se deplasau cu trei mașini în Munții Șureanu au rămas blocați în zăpadă, pe un drum forestier și au avut nevoie, vineri seara, de ajutor. Au intervenit echipaje de jandarmi și Salvamont. Potrivit Jandarmeriei Alba, apelul a fost primit în jurul orei 20.00. Tinerii cu vârste cuprinse între 20 […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTA albă. Obiceiuri și tradiții înainte de Postul Paștelui. Se gătesc plăcinte și bărbații nu ar avea voie să lucreze

Publicat

placinte

Ultima sâmbătă înainte de Postul Paștelui se numește Sâmbăta albă, din săptămâna brânzei, iar în această zi creștinii își amintesc de o serie de tradiții și obiceiuri. Sărbătoarea Sfintelor Paști este precedată de unul dintre cele patru posturi mari de peste an, rânduite în Biserica Ortodoxă. Postul Mare sau Postul Sfintelor Paști este chiar cel […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Cei mai buni sportivi și antrenori din Aiud, premiați de primărie. LISTA performerilor

Publicat

Sportivul anului la Aiud este Alexia Mărginean, de la Tenis Club Parc Aiud, antrenată de Gheorghe Radu. Sportivii Aiudului au fost premiați joi seara la a a IV-a ediție a Galei Sportului Aiudean. Au fost desemnați, de semenea, Ambasadorii Sportului Aiudean. Aceștia sunt: 1. Benjamin Adegbuyi 2. Bogdan Andone 3. Cordea Andrei 4. Dâlbea Răzvan […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

SURSE: Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, prinsă în flagrant de DNA. Ar fi luat mită 120.000 de euro

Publicat

sorina pintea

Fostul ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea, a intrat în vizorul procurorilor DNA, într-o anchetă privind fapte de corupție.  Potrivit unor surse, a fost prinsă în flagrant de procurorii DNA. Potrivit unor surse judiciare, ancheta în cazul Sorinei Pintea vizează un contract de achiziții a unor echipamente medicale folosite la combaterea noului coronavirus. Mita ar fi […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate